Τετάρτη 2 Μαρτίου 2011

Την πίτα του έκοψε ο ΤΑΠ ΠΑΝΑΙΓΙΑΛΕΙΟΣ - Δείτε το βίντεο!

Το ΤΑΠ ΠΑΝΑΙΓΙΑΛΕΙΟΣ ΓΣ «έκοψε» την πίτα του το βράδυ της Δευτέρας, με τους φιλάθλους να αποδεικνύουν πως μπορούν να μετατρέψουν μία όμορφη αίθουσα όπως του ξενοδοχείου «Telis» σε ποδοσφαιρικό γήπεδο. Αρκούσε η παρουσία τους και ο παλμός τους.
Η κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του Παναιγιαλείου ήταν μία πραγματική γιορτή για όλους τους Αιγιώτες και ειδικότερα τους 300 και πλέον φίλους της ομάδας που...
φιλοξενήθηκαν στην αίθουσα.
ΟΙ… ΕΙΔΗΣΕΙΣ!!

Οι ειδήσεις που… έβγαλε η εκδήλωση έχουν τρία σκέλη.
Ο οικονομικός διευθυντής, Αντώνης Ρέλλας ενημέρωσε πως στάλθηκε ο φάκελος της υπό σύστασης ΠΑΕ στο Υπ. Ανάπτυξης, ενώ νωρίτερα ο γενικός διευθυντής, Δημήτρης Μπαλαφούτης είχε ενημερώσει το προπονητικό κέντρο της Ζήριας μπορεί να το χρησιμοποιεί ο Παναιγιάλειος. Επιπροσθέτως στις 21 Μαρτίου θα γίνει φιλικό με την Εθνική Ενόπλων.
Παραβρέθηκε σύσσωμο το Δ.Σ. του Παναιγιαλείου (Δημήτρης Παπαπέτρου, Γιώργος Παπαπέτρου, Γιάννης Παπαπέτρου, Αντώνης Ρέλλας, Δημήτρης Μπαλαφούτης, Κώστας Κολοκυθάς, Θανάσης Σταθόπουλος, Δημήτρης Οικονομόπουλος, Γιώργος Αποστολόπουλος) αλλά και τα μέλη της υπό σύσταση ΠΑΕ Θόδωρος Θεοδωρόπουλος, Στασινός Στασινόπουλος και ο Νίκος Νικολακόπουλος. Τον δήμο (υπήρχε δημοτικό συμβούλιο την ίδια ώρα) εκπροσώπησε ο αντιδήμαρχος,Βασίλης Φιλιππόπουλος.
Επίσης οι βουλευτές Θανάσης Παπαδόπουλος, Κώστας Σπηλιόπουλος, ο πολιτευτής Δημήτρης Τριανταφυλλόπουλος και εκπρόσωποι φορέων.
Από την ΕΠΣ Αχαϊας, το παρών έδωσαν ο πρόεδρος Γιάννης Κοζιώρης, τα μέλη Κυριτόπουλος και Χριστόπουλος και εκ μέρους των διαιτητών οι κ.κ. Μαλλιώρης και Τηλιγάδας.
Στην αίθουσα βρέθηκε ο πρόεδρος του Τριταιικού Θόδωρος Πετρούτσος, ο παλαίμαχος Χρ. Καραπίτσος, οι κ. κ. Μπόγδανος (πρόεδρος του Κεραυνού), Μπέσκος (πρόεδρος του Πήγασου), Γ. Ρόζος (παλιός πρόεδρος του Κεραυνού και χρηματοδότης του ).
Χαιρετισμούς απέστειλαν οι: Ο πρόεδρος της ΕΠΑΕ Σπύρος Καλογιάννης, ο πρόεδρος του Αττικού Πάρκου, Ζαν-Ζακ Λεσουέρ. Ο Σπύρος Ανδριόπουλος διοικητής του ΑΣΑΕΔ αλλά και η κ. Δήμητρα Γεωργακοπούλου – Μπάστα από την Γενική Γραμματεία.
Την τελετή «άνοιξε» ο αρχιμανδρίτης Πατέρας Ανδρόνικος.
Βραβεύτηκαν οι  Στέλιος Σακελαρίου (Παλαίμαχος), Τάκης Παπαχριστόπουλος (Πρώην πρόεδρος), Τριαντάφυλλος Τριανταφύλλου (Παράγοντας την 10ετία του ’70), Φωτογιαννόπουλος Παναγιώτης (Παν-Παν) (Φίλαθλος), Παναγόπουλος Παναγιώτης (Βασικός χορηγός), Παναγιώτης Τασόπουλος (φίλαθλος), Δημήτρης Γεωργίου (φίλαθλος).
ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ
Πηγή: LepantoTv.com