Κυριακή 20 Μαρτίου 2011

Π.Μπουσουλόπουλος: Τι αποκαλύπτει για την «Ζωή της άλλης»;

Μετά τον θάνατο του Στέφανου στην «Ζωή της άλλης», οι εξελίξεις που αναμένεται να δούμε είναι πολλές. Ο Πέτρος Μπουσουλόπουλος, ο οποίος υποδύεται τον Αλέξη αποκαλύπτει τι θα δούμε στην πορεία όσον αφορά την σχέση του με την Ελπίδα. 


- Πόσο κοντά θα έρθουν ο Αλέξης και η Ελπίδα;
«Ο στόχος του είναι να βοηθήσει την Ελπίδα και να πάει την υπόθεση που ξεκίνησε να ψάχνει ο Στέφανος πιο κάτω. Σιγά-σιγά θα ενδιαφέρεται όλο και περισσότερο για εκείνη και αυτό θα του δίνει ώθηση να τη βοηθήσει όλο και περισσότερο. Όμως, ποτέ δεν θα κάνει κάτι που...

δεν θέλει η Ελπίδα»
- Έρχεται αντιμέτωπος με τον Χάρη για την καρδιά της Ελπίδας;
«Όχι. Σε πρώτη φάση δεν έρχεται αντιμέτωπος μαζί του. Τον βλέπει ανταγωνιστικά αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν τον συμπαθεί. Ο Αλέξης προσπαθεί να κερδίσει την Ελπίδα παίζοντας τίμια»
- Πως ο Αλέξης έρχεται κοντά με τον Ανδρόνικο;
«Προσπαθεί να τον βοηθήσει. Βλέπει έναν πατέρα που έχασε το παιδί του και δεν μπορούσε να κάνει διαφορετικά και όσο περνάει ο καιρός, ο Αλέξης θα μπαίνει όλο και περισσότερο στην ιστορία»
- Θα έχεις επαφή με την Ξένια;
«Ο Αλέξης θα τη γνωρίσει σιγά-σιγά, αλλά δεν θα καταφέρει να τον κάνει υποχείριό της. Δεν θα ασχοληθεί μαζί της, γιατί ο Αλέξης αγαπάει αληθινούς ανθρώπους και την Ξένια την είχε καταλάβει απ’ την αρχή»



Π.Μπουσουλόπουλος: Τι δηλώνει για τα τελευταία γυρίσματα
Λίγο πριν η «Ζωή της άλλης» ρίξει αυλαία, ο Πέτρος Μπουσουλόπουλος αποκαλύπτει το κλίμα που επικρατεί στα τελευταία γυρίσματα της καθημερινής σειράς.



«Εγώ δεν είμαι από την αρχή στην παρέα, αλλά όπως και να’χει, δένεσαι και όσο δύσκολα κι αν είναι τα γυρίσματα, νιώθεις πως κάτι θα σου λείψει. Λυπάσαι που αφήνεις κάτι πίσω σου, αλλά , απ’ την άλλη, χαίρεσαι που θα πας παρακάτω. Είναι ανάμεικτα τα συναισθήματα. Για όσους ξεκίνησαν από πέρυσι η συγκίνηση είναι μεγαλύτερη»

Πηγή: τηλεκοντρόλ

Share