Παρασκευή 18 Μαρτίου 2011

Θυροκολλήθηκε η πρώτη ειδοποίηση σε γνωστό επιχειρηματία της Πάτρας!


Η ώρα του καταλογισμούευθυνών όσων φέρονται να εισέπραξαν(και μάλιστα διπλή φορά) επιδοτήσειςμέσω του Επενδυτικού Νόμου, χωρίς ναπληρούν τις απαιτούμενες από αυτόνπροϋποθέσεις, είτε κατορθώνοντας ναεξαπατήσουν την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας είτε συνεργαζόμενοι με στελέχητης (που έχουν ήδη τεθεί σε διαθεσιμότητα και για τα οποία εκκρεμεί η ολοκλήρωσητης διαδικασίας του πειθαρχικού τουςελέγχου, ο οποίος σχολιάζεται ότι έχει καθυστερήσει) φαίνεται πως ...
πλησιάζει.

Έτσι, σύμφωνα με πληροφορίες του attacktv, προημερών θυροκολλήθηκε σε γνωστό επιχειρηματία της Πάτρας, που είχεπρωταγωνιστήσει σε περισσότερες απόμία σκανδαλώδεις υποθέσεις, ειδοποιητήριοαπό την αρμόδια Διεύθυνση Σχεδιασμούκαι Ανάπτυξης της ΑποκεντρωμένηςΔιοίκησης Πελοποννήσου, Δυτικής Ελλάδας και Ιονίου, διά του οποίου καλείται ναπαράσχει εξηγήσεις εντός 15θημέρου,διαφορετικά θα κινηθούν σε βάρος τουδιαδικασίες κατάσχεσης της κινητής καιακίνητης περιουσίας του, μέχρι του ποσούστο οποίο ανέρχονταν οι καταβληθείσες προς αυτόν επιδοτήσεις. Επίσης, αναμένεταινα ασκηθούν και οι προβλεπόμενες απότο νόμο ποινικές διώξεις, καθώς οιυποθέσεις έχουν παραπεμφθεί εξαρχήςστον εισαγγελέα και συνιστούν κακούργημα.
Ο εν λόγω επιχειρηματίας,εκτός από τις παράνομες επιδοτήσεις,που έχει λάβει, φέρεται να έχει “φεσώσει”την αγορά και να έχει διακινήσει καιακάλυπτες επιταγές.

Μάλιστα, θα πρέπει ναθεωρείται βέβαιο πως αυτή είναι η αρχήνέου κύκλου εξελίξεων, καθώς εκκρεμούνκαι άλλες παρεμφερείς υποθέσεις, μεεμπλεκόμενα και άλλα γνωστά πρόσωπατης τοπικής κοινωνίας.

Πηγή: AttackTv.gr

Share