Σάββατο 12 Μαρτίου 2011

Σοκ για τους Beckham, το μεγάλο τους μυστικό!

Επιτέλους το μυστικό βγήκε στον αέρα και η καρδιά όλων μας πήγε στη θέση της.
«Προφανώς, είμαστε πολύ τυχεροί και είναι η πρώτη φορά που το αποκαλύπτω: Είναι κορίτσι» δήλωσε ο μεγάλος σταρ.
«Είμαστε ακόμα σοκαρισμένοι. Είναι προφανές πως ανησυχούσαμε μετά από τρία στη σειρά αγόρια που έχουμε, περιμένοντας κι ένα τέταρτο να έρθει, αλλά τώρα που γνωρίζουμε πως πρόκειται για κορίτσι, πετάμε στον έβδομο ουρανό», συμπλήρωσε ο ξανθός μάγος της μπάλας.
«Τα αγόρια είναι ...
τρισευτυχισμένα με τα ευχάριστα νέα και η Βικτώρια είναι σε εξαιρετική κατάσταση», είπε επίσης ο σταρ.
Παρά την εγκυμοσύνη της η πάντα μοντέρνα Βικτώρια πέταξε μέχρι το Λονδίνο αυτή την εβδομάδα φορώντας 12 ποντες μπότες στιλέτο.

Θα γεννήσει τον ερχόμενο Ιούλιο σε κλινική που βρίσκεται κοντά στο σπίτι τους στο Λος Άντζελες.
Τα τρία αγόρια ο 11χρονος Brooklyn, ο 8χρονος Romeo, και ο 5χρονος Cruz είναι ενθουσιασμένοι για την κοριτσίστικη άφιξη.
Το ζεύγος Beckham θα παρευρεθεί στο βασιλικό γάμο τον προσεχή μήνα και στη συνέχεια θα επιστρέψει στο σπίτι για να προετοιμαστεί για την ευτυχή άφιξη....
Το μεγαλύτερο πρόβλημα τώρα για την Βικτώρια, δεν είναι άλλο, εκτός από το τι θα φορέσει στο βασιλικό γάμο, μιας και θα είναι έξι μηνών έγκυος και τα ρούχα δεν θα την κολακεύουν. Ομολογουμένως μεγάλο πρόβλημα!
Η οικογένεια σχεδιάζει να επιστρέψει στη Βρετανία μετά τη λήξη του συμβολαίου του Μπέκαμ στο τέλος αυτού του χρόνου στους LA Galaxy και ήδη έχουν βρει τα καλύτερα σχολεία για να παρακολουθήσουν τα αγόρια.
«Ποιος ξέρει ; Είχα μια μεγάλη καριέρα στην Αγγλία για 12-13 χρόνια. Δεν θα ήθελα να παίξω για κάποια άλλη Εγγλέζικη ομάδα, γιατί η Manchester United, είναι τεράστια», δήλωσε ο David και συμπλήρωσε «Μεγάλωσα πια και δεν έχω πολλά χρόνια μπροστά μου. Τελειώνοντας το συμβόλαιό μου τον προσεχή Νοέμβριο, ποιος ξέρει τι μπορεί να έρθει;»
 
Επιμέλεια κειμένου : Βασιλική Ζησιάδη
Πηγή: Newsbomb.gr

Share