Τρίτη 1 Μαρτίου 2011

"Εφυγε" στα 90 της η θρυλική ηθοποιός του Hollywood, Jane Russel - Δείτε ταινία της, βίντεο και φωτογραφίες!


Η πρωταγωνίστρια της πασίγνωστης ταινίας " Οι άνδρες προτιμούν τις ξανθές", η θρυλική ηθοποιός Jane Russell "έφυγε" από τη ζωή σε ηλικία 90 ετών.
Την Russell "ανακάλυψε" ο ...
 Howard Hughes και έγινε ένα από τα μεγαλύτερα αστέρια της δεκαετίας του 1940 και '50.


Η νύφη της, Etta Waterfield, δήλωσε οτι η ο ηθοποιός πέθανε χθές Δευτέρα στο σπίτι της στη Σάντα Μαρία, λόγω ασθενείας που σχετιζόταν με το αναπνευστικό της σύστημα.


Ο  Hughes, αυτός ο εκκεντρικός δισεκατομμυριούχος, έκανε ένα δοκιμαστικό γύρισμα στη Russell για το σέξι  και αμφιλεγόμενο φίλμ-γουέστερν του 1941 "The Outlaw", που είχε να κάνει σαν ταινία με τον Billy the Kid.
Η ταινία κυκλοφόρησε δύο χρόνια αργότερα, και την "βάφτισε" star μέσα σε μια νύχτα.
Αποτέλεσε αντίπαλο δέος για μεγάλους ηθοποιούς, όπως ο Φρανκ Σινάτρα και ο Μπομπ Χόουπ, καθώς και για τη συνάδελφό της ηθοποιό Μέριλιν Μονρόε.


Γεννημένη τον Ιούνιο του 1921 στη Μινεσότα των Η.Π.Α., η Ernestine Jane Geraldine Russell παντρεύτηκε στη ζωή της τρεις φορές.
Αν και η κινηματογραφική της καριέρα γνώρισε κάμψη κατά τη δεκαετία του 1960, η Russell παρέμεινε ενεργή μέχρι και το τέλος της ζωή της.
Τα τελευταία χρόνια οι fans της μπορούσαν να δουν τη θρύλο του Χόλιγουντ να τραγουδά  σε ένα μπαρ ξενοδοχείου κοντά στο σπίτι της στη Santa Maria. 


Η Russell υιοθέτησε τα τρία παιδιά, που της "χάρισαν" έξι εγγόνια της και δέκα δισέγγονα.
Το αποτύπωμα του χεριού και  του ποδιού της  στο προαύλιο του θρυλικού Grauman Grauman's Chinese Theate στο Χόλιγουντ θα μας θυμίζουν πάντα τη μορφή της.
Έχει επίσης ένα "αστέρι" στη "Λεωφόρο της Δόξας" (Hollywood Walk of Fame).


ΔΕΙΤΕ ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΤΗΝ ΤΑΙΝΙΑ"THE OUTLAW", 
ΒΙΝΤΕΟ ΚΑΙ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΤΗΣ!



"THE OUTLAW"



"BALL OF FIRE"



"THE FRENCH LINE"



"GENTLEMEN PREFER BLONDES"


Με τον Bob Hope το 1944.
Υποδυόμενη την Dorothy Shaw στη ταινία του 1953
"Οι άνδρες προτιμούν τις ξανθές"!
Απο την ταινία του 1941 "The Outlaw"