Τρίτη 8 Μαρτίου 2011

Δείτε ΠΡΩΤΟΙ το αποψινό επεισόδιο στα "Ασημένια Φεγγάρια" για σήμερα Τρίτη 8 Μαρτίου 2011; - Δείτε το τώρα σε βίντεο!

Η Γκιουμούς συνοδεύει τον Μεχμέτ στη δεξίωση των βιομηχάνων, κίνηση που δίνει ελπίδες στον Μεχμέτ. Η υποχρέωση που νιώθει η Γκιουμούς προς την οικογένεια Σαντόγλου, είναι ο λόγος που την οδήγησε στη δεξίωση στο πλάι του. Ο Εγκίν ζηλεύει και χρησιμοποιεί όλα τα μέσα που διαθέτει  για να απομακρύνει τη Γκιουμούς από τον αγαπημένο της. 


Στη δεξίωση, η Γκιουμούς δέχεται συγχαρητήρια για την επιτυχία της, ενώ καταβάλλεται μεγάλη προσπάθεια για την αξιοπιστία της οικογένεια Σάντογλου. Στο τέλος της βραδιάς, η Γκιουμούς ομολογεί στον Μεχμέτ ότι τον ...
 συνόδεψε για να μην εκτεθεί η οικογένεια Σαντόγλου. Ο Μεχμέτ απογοητεύεται και εκνευρίζεται όταν μαθαίνει από τον Ενγκίν ότι η Γκιουμούς πρόκειται να μετακομίσει σε νέο διαμέρισμα κοντά στο σπίτι του.Η Πινάρ άθελα της ανακοινώνει ότι η Γκιουμούς με τον Εγκίν έχουν δεχτεί πρόταση συνεργασίας από το Παρίσι. Οι εξελίξεις αυτές δημιουργούν νέα ένταση στο ζευγάρι. 


Η εταιρεία εξακολουθεί να αντιμετωπίζει σοβαρά προβλήματα. Πέπλο μυστηρίου καλύπτει την απόρριψη της πρότασης συνεργασίας που δέχτηκε η εταιρεία που ιδρύθηκε μυστικά στο όνομα της Μπαχάρ. Η Πινάρ δεν βλέπει με καλό μάτι την οικειότητα που υπάρχει μεταξύ της Νιλουφέρ και του Ονούρ. Ο Μεχμέτ απελπισμένος από τη συμπεριφορά της Γκιουμούς προσπαθεί να την κερδίσει γνωρίζοντας της το γιο του. Η συνάντηση γίνεται χωρίς όμως τα αποτελέσματα που περίμενε ο Μεχμέτ. Ο Ενγκίν προσπαθεί να πείσει τη Γκιουμούς να δεχτεί την πρόταση που τους έγινε από το Παρίσι. 


Η Γκιουμούς επιστρέφει στο σπίτι και όταν δεν βλέπει τη γιαγιά Σαφιέ στο κρεβάτι της καταρρέει. Στη συνέχεια αποκαλύπτεται το παιχνίδι της γιαγιάς και η Γκιουμούς μαζεύει τα πράγματα της και αποφασίζει να φύγει από το σπίτι. Ο Μεχμέτ πανικοβάλλεται, τηλεφωνά στη Νιχάν και της ζητάει να συναντηθούν για να συζητήσουν ένα σοβαρό θέμα. Η Νιχάν ελπίζει σε μια επανασύνδεση.


ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΣΗΜΕΡΙΝΟ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ ΣΕ ΒΙΝΤΕΟ







Share