Δευτέρα 21 Φεβρουαρίου 2011

Μομφή και όχι ραντεβού - Δεν τίθεται θέμα συνάντησης με τον Β.Μαρινάκη, για τον οποίο θα καταθέσει πρόταση μομφής στο επόμενο συμβούλιο της Superleague!


Στις 17.00 το απόγευμα της Δευτέρας ήταν προγραμματισμένο να ξεκινήσει το πολυαναμενόμενο Διοικητικό Συμβούλιο της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, το οποίο αναμένεται να αποφασίσει τη στάση που θα τηρήσει η ΠΑΕ μετά τα όσα έλαβαν χώρα στο ντέρμπι κόντρα στον "αιώνιο", το προηγούμενο Σάββατο.

Ο προεδρεύων αντιπρόεδρος Δημήτρης Γόντικας ζήτησε δυναμικό παρών από όλους τους μετόχους, ενώ δεν αποκλείεται και παρουσία και φίλων του "τριφυλλιού".

Πληροφορίες αναφέρουν πως ο Παναθηναϊκός εμφανίζεται αποφασισμένος να τραβήξει το θέμα στα άκρα και για τον λόγο αυτό από το Δ.Σ. αναμένεται να παρθούν σημαντικές και κομβικές αποφάσεις.

Το Sport24.gr βρίσκεται στα γραφεία της ΠΑΕ και θα σας μεταφέρει με αμεσότητα και εγκυρότητα τα όσα θα διαδραματιστούν  στο κρίσιμο, όπως φαίνεται, Διοικητικό Συμβούλιο. Μείνετε online...

16.40 Ο Μανώλης Πενθερουδάκης και ακολούθως ο Παναγιώτης Δάβαρης κάνουν την εμφάνισή τους.

16.45 Σειρά παίρνει ο Θανάσης Γιαννακόπουλος.

16.50 Ο Αργύρης Μήτσου καταφθάνει στα γραφεία της ΠΑΕ, ενώ δύο λεπτά αργότερα ακολουθεί και ο Γιάννης Βαρδινογιάννης.

16.55  Μίμης Δομάζος, Αντώνης Αντωνιάδης, Παύλος Γιαννακόπουλος και Βαγγέλης Σαμαράς μόλις έφτασαν για το ΔΣ. Αξίζει να σημειωθεί ότι αυτή θα είναι η πρώτη φορά που ο Δομάζος θα μετάσχει σε Διοικητικό Συμβούλιο του Παναθηναϊκού.

16.59 Στα γραφεία οι Αδαμάντιος και Λεωνίδας Πολέμης.

* Περίπου 15 φίλοι του τριφυλλιού (σ.σ. δίχως να φορούν διακριτικά της ομάδας τους) είναι συγκεντρωμένοι έξω από τα γραφεία. Σε κάποια από τα "πηγαδάκια" που έχουν σχηματίσει ακούγονται προτάσεις τους που θα ήθελαν να συζητηθούν στο Διοικητικό Συμβούλιο από τους μετόχους.

* Μανώλης Μαυροκουκουλάκης και Μαρία Λομβάρδου θα εκπροσωπήσουν τον Ανδρέα Βγενόπουλο στο Δ.Σ.

* Οι φίλοι του Παναθηναϊκού έχουν αυξηθεί με τον αριθμό των ατόμων που έχουν προσέλθει να αγγίζει τους 50, ενώ έπεται και συνέχεια. Υπενθυμίζουμε ότι όλοι τους δεν φορούν διακριτικά της ομάδας.

17. 40 Το Δ.Σ. των μετόχων της ΠΑΕ βρίσκεται σε εξέλιξη, ενώ πρέπει να σημειωθεί ότι εκπρόσωπος του Νικόλα Πατέρα, ο οποίος απουσιάζει στο εξωτερικό λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων, είναι ο Αντώνης Αντωνιάδης.

* Επαγγελματικές υποχρεώσεις δεν επέτρεψαν και στον Γιώργο Νίκα να παρευρεθεί στο Διοικητικό Συμβούλιο.

18.13 Το Δ.Σ. της ΠΑΕ δεν έχει ακόμη ολοκληρωθεί ωστόσο ο Γιάννης Βαρδινογιάννης είναι ο πρώτος που αποχωρεί δίχως να κάνει κάποια δήλωση.

* Ταυτόχρονα με την αποχώρηση του Τζίγγερ γνωστοποιήθηκε η δήλωση του ισχυρού άνδρα της ΠΑΕ Ολυμπιακός, κ. Βαγγέλη Μαρινάκη, η οποία πιθανότατα να συζητείται από τους μετόχους.

19.02 Μόλις αποχώρησε ο Αργύρης Μήτσου. Το Δ.Σ. ολοκληρώθηκε και αναμένονται οι μέτοχοι προκειμένου να ενημερώσουν με δηλώσεις τους για τις αποφάσεις που πάρθηκαν.

19.18 Μανώλης Μαυροκουκουλάκης και Μαρία Λομβάρδου έφυγαν από τα γραφεία.

Αμέσως μετά το πέρας του Διοικητικού Συμβουλίου ο προεδρεύων Αντιπρόεδος της ΠΑΕ ανακοίνωσε τις αποφάσεις που πάρθηκαν.

"Αρχικά θα ήθελα να πω ότι υπάρχει από το ΔΣ η έκφραση συγχαρητηρίων στους παίκτες μας, που τους θεωρούμε ηθικούς νικητές.

1. Ζητούμε την απομάκρυνση από τον χώρο όχι μόνο των 3 διαιτητών, αλλά και του παρατηρητή του αγώνα και του 4ου διαιτητή.

2. Θα σταλεί ένας πλήρης φάκελος στην ΕΠΟ που θα περιλαμβάνει οπτικό υλικό που έχουμε συγκεντρώσει αλλά και διάφορα δημοσιεύματα που στη συνέχεια θα κοινοποιηθεί στην UEFA για να επιληφθεί του θέματος.

3. Θα ζητηθεί σύγκληση εκτάκτου Διοικητικού Συμβουλίου από τη Super League όπου απαιτούμε την τοποθέτησή της για τα όσα συνέβησαν στο ντέρμπι, ενώ θα καταθέσουμε και πρόταση μομφής για τον πρόεδρο.

4. Η ΠΑΕ θα καταθέσει στο προσεχές μέλλον προτάσεις θεσμικών αλλαγών, με τη συνεργασία άλλβν παε που έχουν δηλώσει έμπρκατκα τη συμμετοχή τους

5. Έχουν κληθεί 5 στελέχη της ΠΑΕ Παναθηναϊκός αυτεπάγγελτα από τον εισαγγελέα προκειμένου να καταθέσουν για τα όσα συνέβησαν στο ντέρμπι.

6. Όλο το Διοικητικό Συμβούλιο αλλά και οι παίκτες μας έκαναν μία έκκληση στον κόσμο να είναι συνολικά στο γήπεδο στο ματς με τον Ατρόμητο και θέλουμε να συμπαρασταθούν στους παίκτες μας. Είναι οι πραγματικοί νικητές...

7. Κατά τη διάρκεια του Δ.Σ. κυκλοφόρησε ανακοίνωση του κ. Μαρινάκη, θα υπάρξει νεότερη ανακοίνωση από εμάς άμεσα,  ωστόσο δε θα υπάρξει συνάντηση.

Ο Θανάσης Γιαννακόπουλος από την πλευρά του είπε: "Ο Παναθηναϊκός πρέπει να δείξει πυγμή, δεν μπορεί οποιοσδήποτε τυχάρπαστος να παίζει με αυτόν. Πρέπει η Πολιτεία να εφαρμόζει τους νόμους. Το ίδιο πράγμα έγινε με τον μπάσκετ. Ο αθλητικός δικαστής έκανε 4 μήνες να βγάλει απόφαση".



Πηγή: Sport24.gr