Παρασκευή 11 Φεβρουαρίου 2011

Διάσημες Εμφανίσεις:Πού διασκέδασε η εγχώρια showbiz;

Οι διάσημοι Έλληνες δεν κάθονται σπίτι τους και τις τελευταίες μέρες τα φλας των φωτογράφων άστραψαν πολλές φορές σε clubs, θέατρα και όχι μόνο.

Κάθε Τετάρτη η Ζέτα Δούκα τραγουδάει στο πλευρό των 15 50 στο «Socialista». Στο τελευταίο live εκεί βρέθηκαν οι φίλοι της, Ησαΐας ΜατιάμπαΚωσνταντίνος ΣκορδάληςΚωνσταντίνος Καζάκος και η Νίνα Λοτσάρη.

Σμαράγδα Καρύδη και ο Θοδωρής Αθερίδης στην επίσημη πρεμιέρα της παράστασης «Cock» στο Θησείο.
Το βράδυ της περασμένης Τετάρτη η Τάμτα τραγούδησε στο κατάμεστο «Balux Café» του Αστέρα της Γλυφάδας live & unplugged. Το playlist περιείχε τόσο δικά της κομμάτια όσο και ξένες επιτυχίες ενορχηστρωμένες μόνο με δύο κιθάρες.
Ο Κωνσταντίνος Αργυρός με τους Master Tempo στο καθιερωμένο «My Sundays» πάρτι του Sfera 102,2 στο «Divine» των βορείων προαστίων.
Η Τζένη Θεωνά στο Θέατρο «Θησείον» και η Ελευθερία Αρβανιτάκη στο «Παλλάς», όπου έδωσε συνέντευξη Τύπου για τις παραστάσεις που θα πραγματοποιηθούν στο συγκεκριμένο χώρο από τις 18 Φεβρουαρίου.

Η Φωτεινή Δάρρα στο «Hard Rock Café», όπου παρέλαβε το χρυσό δίσκο για το live album της. Δεξιά: Η Δέσποινα Ολυμπίου στο «Small Café» του Πειραιά, όπου έδωσε μια unplugged συναυλία.
Ο Νίνο με τον Βαλεντίνο στο «The Mall Public» και ο Νότης Σφακιανάκης με τη Λίτσα Γιαγκούση στη «Σπιναλόγκα», μαγαζί του Πειραιά.

Η Κατερίνα Γκαγκάκη και η Νίκη Πόντε στο «Güzel» για το πάρτι του «X-Factor».

Η Μαίρη Συνατσάκη και οι Vegas στο «Güzel».

Η Ορθούλα και η Μάντα Παπαδάκου βρέθηκαν στο «Güzel» για το πάρτι του «X-Factor». Εκεί ήταν και η Άννα Πρέλεβιτς.


Πηγή:Yupi.gr
Share/Bookmark