Παρασκευή 4 Φεβρουαρίου 2011

Aποκάλυψη: Ποιον κριτή διάσημου reality έσυραν στα δικαστήρια για τα σκυλάκια του;


Αποκλειστικά στο φως της δημοσιότητας φέρνει η ηλεκτρονική μας εφημερίδα stifora.gr μια υπόθεση που ταλαιπώρησε σήμερα έναν γνωστό και αγαπητό κριτή διάσημου ελληνικού reality. 

Ο λόγος για το διάσημο ....
καθηγητή χορού, χορογράφο και κριτή του γνωστού reality του Mega "So you think you can dance", Μιχάλη Ναλμπάντη.
Η υπόθεση που ανάγκασε τον αγαπητό στο ευρύ κοινό κριτή να παραστεί σήμερα το πρωί στα δικαστήρια της Ευελπίδων είχε να κάνει με τα σκυλάκια του και τους ενοίκους της πολυκατοικίας στην οποία διαμένει.

Σύμφωνα με τις αποκλειστικές πληροφορίες της ηλεκτρονικής μας εφημερίδας stifora.gr, οι ένοικοι της πολυκατοικίας κινήθηκαν νομικά εναντίον του δημοφιλούς χορογράφου υποβάλλοντάς του μήνυση μιας και τα αγαπητά του κατοικίδια βρίσκονταν σε κοινόχρηστο χώρο της πολυκατοικίας προκαλώντας ενόχληση σε αρκετούς από τους διαμένοντες.

Φαίνεται ότι οι γείτονες του Μιχάλη Ναλμπάντη δεν είναι και τόσο φιλόζωοι και ενοχλούνται από την ύπαρξη των τετράποδων φίλων του σε χώρο που βάσει του καταστατικού της πολυκατοικίας ανήκει σε όλους τους ενοίκους.
Ο κριτής του "So you think you can dance" προφανώς δεν υπέκυψε στο αίτημά τους για αποχώρηση των σκυλιών από το συγκεκριμένο μέρος κι έτσι οδηγήθηκε ως κατηγορούμενος στα δικαστήρια, όπου και υπερασπίστηκε τη θέση του.

Στο πλευρό του έστω και ηθικά οι απανταχού φιλόζωοι και πλήθος κόσμους που θαυμάζει τον μίστερ "πράσινα μάτια".


Share/Bookmark