Κυριακή 20 Φεβρουαρίου 2011

Nτέρμπι "καρναβάλι" - Δείτε τα βίντεο!

Επεισόδια, διαιτητικά λάθη και αντεγκλήσεις μετέτρεψαν σε καρναβάλι το ντέρμπι «αιωνίων», στο οποίο ουσιαστικά κρίθηκε το φετινό πρωτάθλημα, αφού ο Ολυμπιακός με τη νίκη του ξέφυγε 10 βαθμούς και πήρε τεράστιο προβάδισμα. 

Ιδιαίτερα αλγεινή περίπτωση προκάλεσε η συμπεριφορά του προέδρου και μεγαλομετόχου του Ολυμπιακού, ο οποίος σημειωτέον είναι και πρόεδρος της Superleague, καθώς με άκρως ειρωνικό ύφος αντιμετώπισε τα όσα κωμικοτραγικά συνέβησαν στο γήπεδο «Γεώργιος Καραϊσκάκης».

Τόσο, ο διάλογός του με τον ποδοσφαιριστή του Παναθηναϊκού, Τζιμπρίλ Σισέ όσο και το εριστικό ύφος με το οποίο αντιμετώπισε τον ΠΑΟ, δημιουργούν ένα δυσάρεστο σκηνικό στα ελληνικά γήπεδα και δυναμιτίζουν τις ήδη τεταμένες σχέσεις μεταξύ των δύο δημοφιλέστερων ελληνικών ομάδων. 

Χθες χάθηκε μία μεγάλη ευκαιρία για το ελληνικό ποδόσφαιρο, μετά από όσα συνέβησαν στο γήπεδο, με αποκορύφωμα το πρωτοφανές παραλήρημα από τον κ. Μαρινάκη που σημειώθηκε στη μικτή ζώνη, στα αποδυτήρια και μπροστά στις κάμερες.

Έξαλλος έγινε ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής του Παναθηναϊκού, Μίμης Δομάζος, με τη στάση του προέδρου και μεγαλομετόχου του Ολυμπιακού, Βαγγέλη Μαρινάκη, αλλά και με τον διαιτητή του αγώνα.
Για τις δηλώσεις Μαρινάκη: «Ο Μαρινάκης μάλλον είχε φάει ψάρι το μεσημέρι και δεν έβλεπε καλά. Φούστα να βάλει αυτός που φοράει τα παντελόνια!»

Για τον Καλόπουλο: «Είδε όλη η Ελλάδα τι έγινε. Υπήρχε εισαγγελέας έπρεπε να πάει μέσα για κακούργημα. Γι αυτό βλέπουμε τέτοια στα γήπεδα, μπαίνουν, δέρνουν είναι ντροπή. Άμα του έχουν πει τα αφεντικά του να παίξει έτσι, έτσι θα παίξει. Μπορεί να μην δει αυτές τις φάσεις; Είναι σοβαρά πράγματα; Δεν πρέπει να ξανασφυρίξει πρέπει να του πάρει τη σφυρίχτρα κι αυτός και οι λάινσμαν. Να μείνουν νεαροί διαιτητές κι ό,τι γίνει». 

Πιο συγκρατημένος αλλά εξίσου αιχμηρός εμφανίστηκε ο Νίκος Σαργκάνης, ο οποίος αναφερόμενος στον Βαγγέλη Μαρινάκη είπε: «Δεν νομίζω ότι αξίζει τέτοια μεταχείριση το ποδόσφαιρο. Και από πλευράς διαιτησίας και από πλευράς ορισμένων ανεγκέφαλων που μπήκαν να χτυπήσουν παίκτες. Όλα αυτά μας γυρνάνε πολλά χρόνια πίσω».

Για τη διαιτησία: «Οι διαιτητές δεν φταίνε. Φταίνε αυτοί που τους ορίζουν. Να τελειώνουν ρε παιδιά. Και στο παρελθόν για παρόμοια είχαν τιμωρηθεί με μία αγωνιστική. Πως μπορώ να πω ότι είναι ανθρώπινο λάθος. Δεν ήταν ανθρώπινο λάθος. Εννοώ ότι κάτι έχει συμβεί. Ο Ολυμπιακός δεν έχει ανάγκη τέτοιες διαιτησίες . Θα το έπαιρνε το πρωτάθλημα και θα το πάρει. Και να έχανε ακόμα. Είχε μεγάλο προβάδισμα στην βαθμολογία. Δεν χρειάζονται οι ομάδες τέτοιες διαιτησίες και ειδικά ο Ολυμπιακός με την ομάδα που έχει».

Tα παρατράγουδα

Με το τέλος του αγώνα σημειώθηκαν θλιβερά επεισόδια, καθώς ο Σισέ, ο Καντέ, ο Νίνης και ο Γκοβού προπηλακίστηκαν από τους οπαδούς του Ολυμπιακού. 



Σισέ: «Δεν θα συνεχίσω»


Μετά το τέλος του αγώνα ο Σισέ έκανε δηλώσεις με τις οποίες προανήγγειλε την αποχώρησή του από το ελληνικό πρωτάθλημα!

«Θα μιλήσω προσωπικά γιατί πονάει η καρδιά μου… Όταν υπέγραψα στην Ελλάδα ήρθα για να παίξω ποδόσφαιρο. Όχι να μου παίρνουν το κεφάλι για τους διαιτητές. Μου τα είχαν πει αλλά δεν ήθελα να το πιστέψω. Αρκετά ως εδώ. Σήμερα είδαμε ποια ήταν η καλύτερη ομάδα. Έπρεπε να κερδίσουμε και κερδίσαμε. Το ξέρετε και εσείς, ξέρει και η ομάδα, το ξέρετε και εσείς. Υπήρξε όμως ένας άνθρωπος που αποφάσισε ότι δεν κερδίσαμε. Πραγματικά αρκετά. Θα πάρω τις αποφάσεις μου αλλά είμαι ως εδώ. Πραγματικά εκμεταλλευτείτε την ευκαιρία γιατί είναι οι τελευταίοι μήνες που θα παίξω στην Ελλάδα. Δεν θα συνεχίσω. Με αυτές τις συνθήκες δεν θα μείνω...».



Λεκτικό επεισόδιο Μαρινάκη - Σισέ


Μετά το τέλος των δηλώσεων του, ο Σισέ είχε λεκτικό επεισόδιο με τον Βαγγέλη Μαρινάκη. Ο μεγαλομέτοχος του Ολυμπιακού τον πλησίασε και του είπε: «Next year», με αποτέλεσμα ο Γάλλος να του απαντήσει: «Αν νομίζεις ότι θα είμαι εδώ του χρόνου, είσαι γελασμένος. Mε π... σήμερα, απολαύστε το».

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης στη συνέχεια απάντησε και ο Σισέ τον χαρακτήρισε «fat boy»!

Μαρινάκης: «Δείξαμε ήθος»

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης με δηλώσεις του τόνισε ότι η υποδοχή του Παναθηναϊκού ήταν υποδειγματική και υπογράμμισε σχετικά με τον Σισέ: «Αν ο Σισέ θέλει να φύγει από την Ελλάδα, μπορεί να το κάνει χωρίς φούστες και μπλούζες».

«Η υποδοχή του Παναθηναϊκού ήταν υποδειγματική. Διδάξαμε αρχές και ήθος. Δείξαμε ότι έχουμε κάνει μεγάλο αγώνα για τη βία μέσα στα γήπεδα. Έφτασε η αποστολή στο Καραϊσκάκη χωρίς κανένα πρόβλημα. Από αυτή την υποδοχή το ποδόσφαιρο κέρδισε. Μετά το τέλος του αγώνα, μου λένε, ότι υπήρξαν γεγονότα με παίκτες του Παναθηναϊκού. Εγώ δεν τα είδα αλλά μετά που κατέβηκα στα αποδυτήρια, δεν είδα τον κ. Σισέ να υποφέρει αλλά να θέλει να φύγει από την Ελλάδα. Αν θέλει να φύγει, χωρίς φούστες και μπλούζες μπορεί να το κάνει. Όλα τα άλλα είναι μικρότητες. Από όσα χρόνια παρακολουθώ την ομάδα αυτή τη νίκη την χάρηκα πιο πολύ γιατί κερδίσαμε στο 92ο λεπτό. Όλα τα άλλα είναι δικαιολογίες από μία ομάδα που δεν συγκρίνεται με τον Ολυμπιακό μέχρι τώρα στο πρωτάθλημα.

Εγώ δεν έχω δει φιλάθλους του Ολυμπιακού να επιτίθενται σε παίκτες του Παναθηναϊκού. Αν τα δω θα τα καταδικάσω. Πρέπει όμως, να μάθουμε ότι αν μία ομάδα αξίζει το πρωτάθλημα σαν τον Ολυμπιακό, πρέπει όλοι μας να έχουμε μία καλή κουβέντα να πούμε. Επίσης, στις ακαδημίες έχουμε ξεκινήσει μία προσπάθεια και πιστεύω ότι όσα περισσότερα παιδιά γίνονται Ολυμπιακοί θα είναι χαρούμενα και θα έχουν αυτοπεποίθηση».

Τζόρβας σε Μαρινάκη: «Είσαι αλήτης»


Μετά τη διαμάχη με τον Σισέ, ο Αλέξανδρος Τζόρβας είπε στον Βαγγέλη Μαρινάκη: «Είσαι αλήτης! Τι είναι αυτά που κάνεις; Πηγαίνεις το ποδόσφαιρο 200 χρόνια πίσω!». Εκεί βρέθηκε και ο Πάντελιτς, ο οποίος μίλησε σε ήρεμο ύφος με τον Σισέ.

Επεισόδιο Νίνη - Μητρόπουλου


Παίκτες του Παναθηναϊκού, που είχαν μπει στο πούλμαν, επέστρεψαν στο «Καραϊσκάκη» για να βρουν τον Τοροσίδη και να του ζητήσουν τον λόγο! Οι Σισέ, Τζόρβας, Κατσουράνης, Λέτο και Νίνης ήταν πρωταγωνιστές και ο Νίνης μάλιστα φώναξε στον Μητρόπουλο: «Μητρόπουλε πρόσεχε τα λόγια σου».
Να σημειωθεί ότι ο Τάσος Μητρόπουλος όταν έφευγε από το γήπεδο, πέρασε μπροστά από το πούλμαν του Παναθηναϊκού. Οι παίκτες των «πράσινων» του έκαναν χειρονομίες και ο γενικός αρχηγός του Ολυμπιακού απάντησε: «Άντε μην ανέβω πάνω».

Φερέιρα: «Δεν έχω κανένα σχόλιο»


Εν τω μεταξύ, ο Ζεσουάλδο Φερέιρα που πήγε στην συνέντευξη Τύπου δε θέλησε να κάνει δηλώσεις και να απαντήσει σε ερωτήσεις και αρκέστηκε να πει: «Είμαι εδώ μόνο και μόνο από σεβασμό προς εσάς. Δεν έχω κανένα σχόλιο. Τελείωσε ένα ματς που θα έπρεπε να έχουμε πάρει και τελικά χάσαμε. Τα είδατε όλα και έχετε την ευθύνη να τα γράψετε. Περιμένω και από την ομοσπονδία να πάρει αποφάσεις μετά από αυτό που έγινε με τους οπαδούς στο τέλος».

Από την πλευρά του ο Δημήτρης Γόντικας μίλησε για κλοπή και τόνισε ότι ο Παναθηναϊκός έπρεπε να κερδίσει με 2-1: «Σήμερα έγινε κλοπή, αλλοίωση αποτελέσματος. Δεν υπάρχει άλλη έκφραση για να περιγράψει αυτό που έγινε. Για μας ο Παναθηναϊκός νίκησε 2-1. Όλη η Ελλάδα είδε τι έγινε. Εμείς τον Ολυμπιακός στο πρώτο ματς όταν τον φιλοξενήσαμε. Ουδείς ακούμπησε παίκτες και στελέχη. Αντίθετα, σήμερα χτυπήθηκαν τέσσερις παίκτες και αυτό το πιστώνεται ο Ολυμπιακός. Είναι απαράδεκτο και θα είναι απαράδεκτο αν δεν υπάρξουν κυρώσεις. Αυτό έχω να πω».

Ο Σωτήρης Νίνης στις δηλώσεις του υποστήριξε ότι ο Τοροσίδης παραδέχθηκε ότι έκανε πέναλτι: «Δεν μπορούσαμε να μπούμε στα αποδυτήρια αφού οι οπαδοί μάς χτυπούσαν συνεχώς. Δεν είναι κατάσταση αυτή δεν έχω να πω τίποτα άλλο. Ο Τοροσίδης μου είπε ότι ήταν πέναλτι αλλά δεν δίνεται. Πιστεύω ότι είμαστε οι νικητές του αγώνα σήμερα. Δεν μπορώ να πω όμως κάτι άλλο γιατί ως γνωστόν χάνεις το δίκιο σου. Στην Ελλάδα που είμαστε ότι και να πεις γυρνάει εναντίον σου. Όλοι είδαν ξεκάθαρα τι έγινε σήμερα και μπορούν να κρίνουν».

Για σκηνικό… Ριζούπολης μίλησε ο Γιώργος Καραγκούνης: «Αυτό που έγινε στον αγωνιστικό χώρο το είδατε όλοι. Αυτά που έγιναν μετά που μπήκε κόσμος και χτύπησε τους συμπαίκτες μου είναι κρίμα. Σκηνές Ριζούπολης».

Ο Σαριέγκι είπε: «Είναι ντροπή όσα έγιναν σήμερα. Μας έκλεψαν κανονικά. Έγινε σαφέστατη κλεψιά σήμερα. Το δικό μας γκολ ήταν κανονικό και το δικό τους ήταν οφσάιντ τελικά. Ο διαιτητής ήταν πάντα εναντίον μας. Μετά το τέλος του αγώνα οπαδοί του Ολυμπιακού μας επιτέθηκαν. Κάτι που είναι απίστευτο και απαράδεκτο. Μερικούς μάλιστα μας χτύπησαν. Δεν μπορεί να γίνεται σε κανένα γήπεδο αυτό το πράγμα. Είναι ντροπή».

«Είναι ντροπή αυτά που έχω δει στα τρία χρόνια που βρίσκομαι εδώ. Κάθε χρόνο τα ίδια. Τα καταγράφουν οι κάμερες, αλλά δεν αλλάζει τίποτα. Μακάρι για το καλό του ελληνικού ποδοσφαίρου να αλλάξει αυτό», είπε ο Ζιλμπέρτο Σίλβα.

Ανακοίνωση η ΠΑΕ Παναθηναϊκός
Σκληρή ανακοίνωση, όπως αναμένονταν, εξέδωσε η ΠΑΕ Παναθηναϊκός στην οποία αναφέρει: 

«Η πολυαναμενόμενη αναμέτρηση των δύο πρωτοπόρων του βαθμολογικού πίνακα εξελίχθηκε δυστυχώς, σε παράσταση θεάτρου σκιών για ένα ρόλο, ο άρχων του αγώνα ήταν πραγματικά τέτοιος... άρχοντας. Φρόντισε να δείξει σε όλους ότι η δική του βούληση, θα ήταν ο καθοριστικός παράγοντας.

Και το χρώμα της βούλησής του, το καταλάβαμε από πολύ νωρίς. Το επέδειξε τόσο εμφατικά που δυστυχώς σήμερα αντί να συζητάμε για ποδόσφαιρο, είμαστε υποχρεωμένοι να καταγγείλουμε μία σαφή και ξεκάθαρη αλλοίωση αποτελέσματος. Μία αλλοίωση η οποία στη συγκεκριμένη περίπτωση, συνιστά αναμφίβολη αλλοίωση του πρωταθλήματος και της εξέλιξής του.

Ίσως μάλιστα η λέξη αλλοίωση να μην επαρκεί για να χαρακτηρίσει έναν αγώνα, στο οποίο ακυρώθηκε χωρίς λόγο κανονικότατο γκολ και δεν καταλογίστηκαν υπέρ του Παναθηναϊκού δύο πέναλτι. Διαιτησίες όπως η σημερινή του κ. Καλόπουλου, φαίνεται πως εξαντλούν τον πλούτο της ελληνικής γλώσσας. Όπως και να έχει ωστόσο, ο Παναθηναϊκός είναι εδώ και όπως φάνηκε και καθαρά μέσα στο γήπεδο θα διεκδικήσει μέχρι τέλους αυτό που του αξίζει και του στερούν ξεδιάντροπα.

Κλείνοντας, θέλουμε ως ΠΑΕ να συγχαρούμε τους ποδοσφαιριστές και το τεχνικό επιτελείο του Παναθηναϊκού... Είπαμε όμως, σήμερα το ποδόσφαιρο περνάει σε δεύτερη μοίρα».

Δεν μιλούν στη ΝΕΤ!

Την απόφαση να μην κάνουν καμία δήλωση στο κρατικό κανάλι, το οποίο μετέδωσε τον αγώνα, πήραν στον Παναθηναϊκό. Οι «πράσινοι» θεωρούν ότι η ΝΕΤ έκανε μεροληπτική μετάδοση και έτσι αποφασίστηκε να γίνει εμπάργκο. 

Μαρινάκης: «2-1 αντί για 5-1»


Αντίθετα με τις διαμαρτυρίες του Παναθηναϊκού, ο Βαγγέλης Μαρινάκης νωρίτερα από τις παραπάνω δηλώσεις του τόνισε ότι ο Ολυμπιακός μπορεί να κερδίζει ακόμα και στο 92’! «Γιατί είστε έτσι; Κέρδισε ο Ολυμπιακός και θέλω να σας βλέπω χαρούμενους. Ο Ολυμπιακός δεν μπορεί να κερδίζει στο 92’; Σήμερα κερδίσαμε 2-1 αντί για 5-1», είπε ο μεγαλομέτοχος του Ολυμπιακού.

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης θα δώσει πριμ ύψους 400.000 ευρώ στους ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού για τη μεγάλη νίκη τους επί του Παναθηναϊκού. Από αυτά, τα 100.000 ευρώ θα καταλήξουν σε ίδρυμα ως δωρεά, ενώ 300.000 ευρώ θα μοιραστούν μεταξύ τους οι ποδοσφαιριστές.

Από την πλευρά του ο Γιάννης Μώραλης τόνισε ότι ο Ολυμπιακός κέρδισε δίκαια. «Ποια σφαγή; Σαφέστατα και δεν υπήρξε τίποτα τέτοιο. Δεν έχω τέτοια εικόνα. Δίκαια ο Ολυμπιακός είναι δέκα βαθμούς μπροστά. Όσο για την φάση του γκολ που ακυρώνεται, δεν έχω ξεκάθαρη άποψη και δεν μπορώ να σχολιάσω», είπε ο Μώραλης και συνέχισε: 

«Ήμουν μαζί με τον Δημήτρη Γόντικα μέχρι το ημίχρονο και δεν έγινε τίποτα. Αν μιλάμε για την είσοδο των φιλάθλων μας μετά το τέλος φυσικά και κακώς συνέβη κάτι τέτοιο. Δεν γνωρίζω αν χτυπήθηκε κάποιος παίκτης του Παναθηναϊκού και γι’ αυτό δεν μπορώ να σχολιάσω. Εμείς κάναμε το παν για να διασφαλίσουμε την αποστολή του Παναθηναϊκού».

Κλείνοντας, υπογράμμισε: «Είναι πολύ σημαντική νίκη που φέρνει τον Ολυμπιακό πολύ κοντά στον τίτλο. Έχει ακόμα παιχνίδια μπροστά του, αλλά η ομάδα πρέπει να είναι σοβαρή και να κρατήσει την διαφορά».

«Δεν μου άρεσε καθόλου αυτό που έγινε στο φινάλε»


Ο Ερνέστο Βαλβέρδε με δηλώσεις του τόνισε πως οι σκηνές στο τέλος του αγώνα δεν του άρεσαν. «Στο πρώτο ημίχρονο ήμασταν καλύτεροι αλλά μετά την ισοφάριση είχαμε δέκα δεκαπέντε λεπτά άσχημα γιατί ο αντίπαλος πήρε το κέντρο. Εκείνοι είχαν πολύ καλή ευκαιρία με τον Σισέ, μετά και εμείς. Το ματς πήγαινε για την ισοπαλία. Ήμασταν καλοί, βγήκαμε μπροστά και αυτοί είχαν κλειστεί πίσω. Είχαμε την τύχη να βάλουμε ένα γκολ στο τέλος», είπε για το αγωνιστικό και συνέχισε αναφερόμενος για τα επεισόδια στο τέλος: 

«Δεν μου άρεσε καθόλου αυτό που έγινε στο φινάλε. Δεν μας αρέσει όταν παίζουμε εμείς εκτός άρα δεν μας αρέσει και εδώ. Δεν είναι ωραίο και για το ελληνικό ποδόσφαιρο. Καταλαβαίνω ότι υπάρχει αντιπαλότητα αλλά είναι ένα παιχνίδι. Το ποδόσφαιρο το ελληνικό είναι όπως είναι και πρέπει να το δεχτώ. Ήρθα εδώ για να δουλέψω».

Σχολιάζοντας τις δηλώσεις του Φερέιρα ανέφερε: «Ο καθένας βλέπει τα καλά της ομάδας του. Εμείς προσπαθήσαμε από την αρχή να πάρουμε την νίκη. Μας ισοφάρισαν σε φάση που δεν ήταν καν σουτ για γκολ. Σε τέτοια ματς ίσως τα ματς να κρίνονται από μακρινά σουτ. Σε εμάς χαμογέλασε στο τέλος η τύχη».

Όσο για το +10 υποστήριξε: «Ναι, φοβηθήκαμε αλλά πιστεύαμε ότι θα έρθει η ισοπαλία. Όχι ότι θα χάσουμε. Αυτές οι σκέψεις δεν σημαίνουν και τίποτα. Στο ΟΑΚΑ δεν πέρασε από το μυαλό μας ότι θα χάναμε και όμως χάσαμε. Σήμερα αν δεν πιστεύαμε στην νίκη δεν θα βάζαμε το γκολ. Η διαφορά των δέκα βαθμών δεν δείχνει ένα ματς αλλά την πορεία του πρωταθλήματος».

Για τις αμφισβητούμενες φάσεις: «Εδώ είμαστε πολύ εξαρτημένοι από τι συμβαίνει από τις αμφισβητούμενες φάσεις. Αντί να ασχολούμαστε με το παιχνίδι ασχολούμαστε με τους διαιτητές. Με αυτόν τον τρόπο προσπαθούμε να επισκιάσουμε μια νίκη. Δεν ξέρω τι έχει γίνει στις φάσεις αυτές. Θα σας το πω όταν το δω. Ασχολούμαι με την ομάδα μου και σας εγγυώμαι ότι δεν βρίσκομαι πάνω από την τηλεόραση για να δω τις φάσεις».

Τέλος, ο Βαλβέρδε αναφέρθηκε στον Ιμπαγάσα: «Σήμερα δεν είχαμε τους συνδυασμούς που θα θέλαμε. Εκεί είναι σημαντικός ο Ιμπαγάσα. Με την ένταση του ματς, με τα νεύρα, τις διακοπές, κάνουν κακό στο να έχεις ρυθμό και παίζουν οι παίκτες περισσότερο με ψυχή και καρδιά. Έτσι χάνεται ο έλεγχος».

Ο Κέβιν Μιραλάς, που αναδείχθηκε MVP είπε: «Το γκολ που πέτυχα ήταν πολύ ωραίο και το είχαμε δουλέψει στην προπόνηση. Θεωρώ ότι ακόμη δεν έχει κριθεί η υπόθεση τίτλος και θα πρέπει να είμαστε ιδιαίτερα προσεκτικοί, ώστε να φτάσουμε στην κατάκτηση του πρωταθλήματος. Δεν σας κρύβω ότι μετά το δικό μου γκολ και τη ισοφάριση του Παναθηναϊκού, μου ήρθε στο μυαλό μου η εικόνα του ντέρμπι του πρώτου γύρου και φοβήθηκα ότι θα χάσουμε. Ευτυχώς τέλος καλό, όλα καλά. Κρατάμε την νίκη».

Ο Ραφίκ Τζιμπούρ κατάφερε να σκοράρει για δεύτερη φορά σε συνεχόμενο παιχνίδι του με τον Ολυμπιακό και τόνισε: «Ήταν μία νίκη τιμής, είμαστε καλύτερη ομάδα, είμαι υπερήφανος που σκόραρα, που συμμετέχω και εγώ στην κατάκτηση του Πρωταθλήματος, ασχέτως αν ήρθα τον Γενάρη. Ήξερα για την παράδοση που έχω κόντρα στον ΠΑΟ, αλλά δεν το σκέφτηκα την ώρα του αγώνα. Είμαι όμως πολύ χαρούμενος που πέτυχα το νικητήριο γκολ».

Τα λάθη του Τρύφωνος…
Στο… ψυγείο αναμένεται να μπει ο δεύτερος βοηθός του ντέρμπι «αιωνίων», Σπύρος Τρύφωνος. Ο Κερκυραίος είχε λάθος υπόδειξη στο γκολ του Κατσουράνη και πλέον αναμένεται να τιμωρηθεί.



 

«Καθαρό γκολ του Κατσουράνη»

Στη ραδιοφωνική συχνότητα του Sentra 103,3 μίλησε ο Περικλής Βασιλάκης, ο οποίος κατέθεσε την άποψή του για τις φάσεις του αγώνα. Για τη φάση του πέναλτι με το χέρι του Τοροσίδη ανέφερε: «Δεν υπάρχει επιθετικό φάουλ του Νίνη. Όσο για το χέρι, υπάρχει χέρι, αλλά επειδή στο χέρι μετράει η πρόθεση δεν είμαι σίγουρος ότι ο Τοροσίδης έχει πρόθεση, καθώς πρώτα έχει βρει την μπάλα με το κεφάλι. Αλλά και να το έδινε πέναλτι δεν θα μπορούσε να του πει κανείς τίποτα».

Για το γκολ του Κατσουράνη που δεν μέτρησε είπε: «Είναι καθαρό γκολ. Το λιγότερο τον καλύπτουν δύο αντίπαλοι, αν όχι τρεις».

Όσο για το γκολ του Τζιμπούρ και αν ο Πάντελιτς είναι οφσάιντ, υποστήριξε: «Η μπάλα περνάει κάτω από τα πόδια του Πάντελιτς αλλά δεν επηρεάζει την φάση. Είμαι διστακτικός για τον Τζιμπούρ αν τη στιγμή της κεφαλιάς-πάσας είναι οφσάιντ, γιατί δεν υπάρχει ξεκάθαρο ριπλέι». 

Τρόμαξε η γυναίκα του Σισέ!

Με μήνυμά της στο twitter ο γυναίκα του Τζιμπρίλ Σισε, Τζουντ, μετέφερε την αγωνία της για τα όσα είδε στο «Γ. Καραϊσκάκης». «Ω, Θεέ μου. Ο αντρούλης μου είναι ακόμα στο γήπεδο. Δεν έχω ξανασυναντήσει τέτοιου είδους συμπεριφορά σε καμία άλλη ευρωπαϊκή χώρα μετά από αγώνα», έγραψε.

Υποδοχή στην Παιανία


Στην Παιανία ο κόσμος του Παναθηναϊκού έκανε υποδοχή ηρώων στους παίκτες της ομάδας του. Η εμφάνιση των παικτών χαροποίησε τους «πράσινους», όμως οι περίπου 250 οπαδοί που βρέθηκαν στην Παιανία, διαμαρτυρήθηκαν για τη διοίκηση της ομάδας. Έγραψαν συνθήματα στους τοίχους του προπονητικού κέντρου, κατά των Βγενόπουλου, Πατέρα και Τζίγγερ, αφού πιστεύουν ότι άφησαν αβοήθητη την ομάδα.

«Είμαστε εδώ για να σας αποθεώσουμε. Σήμερα τα βάλατε με όλο το κατεστημένο και κερδίσατε. Τους ξεφτιλίσατε όλους, αυτός είναι ο Παναθηναϊκός», είπαν οι οπαδοί.



Πηγή: Zougla.gr