Πέμπτη 3 Φεβρουαρίου 2011

MadWalk-Όσα έγιναν στο λαμπερό event: Δείτε φωτογραφίες!


Τo πρώτο MadWalk by Vodafone ολοκληρώθηκε με επιτυχία! Σε ένα show με παρουσιάστριες τη Βίκυ Καγιά και την Τάμτα, 8 κορυφαίοι Έλληνες σχεδιαστές παρουσίασαν τις δημιουργίες τους συνοδευόμενοι από διάσημους Έλληνες καλλιτέχνες και ενθουσίασαν το κοινό.


Το show ξεκίνησε με το live performance της Τάμτα, η οποία φορούσε ένα ομολογουμένως εντυπωσιακό κοστούμι –αποκαλυπτικό νυφικό από την αριστερή πλευρά και ανδρικό κοστούμι από τη δεξιά. Λίγα λεπτά αργότερα, εμφανίστηκε στη σκηνή και η Βίκυ Καγιά, κάνοντας πασαρέλα σαν να μην έχει περάσει ούτε μια μέρα από τότε που πρωταγωνιστούσε σε fashion shows μεγάλων οίκων Μόδας.

Μετά τις παρουσιάστριες, τη σκυτάλη πήρε το πρώτο ζευγάρι σχεδιαστή-καλλιτέχνη , ο Vrettos Vrettakos με τη Δέσποινα Βανδή.

Ακολούθησαν οι Mi-Ro με τους Onirama, ο Yiorgos Eleftheriades με τονΜύρωνα Στρατή και την Ilia Darlin, η Mary Katrantzou με τους Matisse και η Orsalia Parthenis με τις Μέλισσες.

Σε μια από τις καλύτερες στιγμές της βραδιάς, ο Σάκης Ρουβάςσυνόδευσε τη Βίκυ Καγιά, η οποία ήταν και το μοντέλο που έκανε την έναρξη του show της Celia Kritharioti. Ιδιαίτερα εντυπωσιακό ήταν και το κλείσιμο του συγκεκριμένου show, με τη Δούκισσα Νομικού να φοράει ένα μακρύ νυφικό.

Λίγο πριν το τέλος, εμφανίστηκαν οι Deux Hommes με τον Γιώργο Μαζωνάκη και ο Apostolos Mitropoulos με την Έλενα Παπαρίζου. Η αυλαία του MadWalk έπεσε με το performance της Shaya (ντυμένης από τους Mi-Ro) και των Otherview.



Πολλοί εκπρόσωποι της showbiz βρέθηκαν στην Ολυμπιακή Εγκατάσταση Ξιφασκίας στο Ελληνικό για να παρακολουθήσουν το MadWalk

Ανάμεσά τους, ο Φώτης Σεργουλόπουλος, η Έλλη Κοκκίνου, ο Παύλος Σταματόπουλος και ο Θέμης Γεωργαντάς (που στη φωτογραφία ποζάρουν στο φακό της Σίσσυς Χρηστίδου), ο Γιάννης Λάτσιος, η Ελεονώρα Μελέτη, η Σίσσυ Φειδά, ο Σάββας Πούμπουρας, ο Δημήτρης Βλάχος, η Όλγα Φαρμάκη, η Τζίνα Αλιμόνου- Βαρδινογιάννη, η Έλενα Παπαβασιλείου και ο Σπύρος Λάμπρου, η Ελπίδα, η Μαρία Αραμπατζή, ο Γιώργος Τσαλίκης, ο Δημήτρης Ουγγαρέζος, η Νίκη Κάρτσωνα, και φυσικά, η Πρόεδρος του Συλλόγου Φίλων Παιδιών με καρκίνο «ΕΛΠΙΔΑ», στον οποίο θα διατεθεί μέρος των εσόδων της βραδιάς, Μαριάννα Βαρδινογιάννη.

Πηγή:Yupi.gr

Share/Bookmark