Πέμπτη 24 Φεβρουαρίου 2011

Irina Shayk….προκλητικά αδιάφορη!

Το πασίγνωστο μοντέλο Irina Shayk κορίτσι του Cristiano Ronaldo είναι πανέμορφη μέσα στη κόκκινη mini-στυλάτη φούστα της με το μαύρο δερμάτινο jacket και τα animal-print ψιλοτάκουνα της, του Christian Louboutin.
Δεν γνώριζε όμως πως ο φακός παραμονεύει και οι άψογες γάμπες της …θα της έδιναν "πέναλτι" αναδεικνύοντας μιαν άλλη πλευρά του εαυτού της. Της απρόσεκτης! Και δεν είναι ο μόνος λόγος.


Ο θυρωρός της πολυκατοικίας της την επισκέφτηκε και της μετέφερε τις ενστάσεις των γειτόνων της, συστήνοντας της να …είναι περισσότερο προσεκτική ακόμα και μέσα στο σπίτι της. To αμάρτημά της; Δεν έχει κουρτίνες στο διαμέρισμά της.....Κάτι που δημιουργεί προβλήματα στους γείτονές της.
Δεν είναι η πρώτη φορά που η πανέμορφη Irina σοκάρει. Πριν λίγους μήνες εμφανίστηκε γυμνή σε γνωστό γυναικείο περιοδικό διαφημίζοντας τα …ανύπαρκτα εσώρουχα της.
Τότε ισχυρίστηκε πως η φωτογράφιση έγινε παρά τη θέλησή της.
Στην προκειμένη περίπτωση όμως; 

Αντί να  τοποθετήσει κουρτίνες στο διαμέρισμά της, δημιούργησε ένα αυτοσχέδιο παραβάν με ένα από τα σεντόνια της….που συχνά πυκνά…μετακινείται πέφτοντας και αφήνοντάς την εκτεθειμένη, προς χάρη πολλών από τους απέναντι θαυμαστές της.

Πηγή: Newsbomb.gr