Παρασκευή 11 Φεβρουαρίου 2011

Αιτία χωρισμού το Facebook για γνωστή παρουσιάστρια!


Τελεσίγραφο να αποσύρει το προφίλ του από το Facebook έθεσε στο σύντροφος της γνωστή παρουσιάστρια.
Η γυναίκα πιστεύοντας πως μέσω των επαφών του στο διαδίκτυο κινδυνεύει να τον χάσει απαίτησε να επιλέξει ή τον υπολογιστή του ή  την ίδια.

Γεγονός είναι ότι λόγω του φορτωμένου της προγράμματος εκείνος είχε επιλέξει να περνά τον ελεύθερο χρόνο του μέχρι να τη συναντήσει σερφάροντας και μάλιστα δήλωνε ενθουσιασμένος που μέσω του Facebook του δόθηκε η ευκαιρία να βρει παλιούς φίλους με τους οποίους οι υποχρεώσεις τον είχαν απομακρύνει.
Ωστόσο ένα περιστατικό που συνέβη σε παραλιακό καφέ έκανε την παρουσιάστρια να του το κόψει μαχαίρι.

Η γυναίκα που είχε συνηθίσει να αποτελεί το επίκεντρο της προσοχής λόγω  αναγνωρισιμότητας, αλλά και τον πόλο έλξης αγνώστων που ήθελαν να της σφίξουν το χέρι, ξαφνικά βρέθηκε να αποτελεί τον… κομπάρσο ανακαλύπτοντας πως ο αγαπημένος της είναι ιδιαίτερα δημοφιλής και μάλιστα σε νεαρά κορίτσια λόγω του Facebook.

Αν και αρχικά δεν έδειξε να ενοχλείται όταν κάποιες κοπέλες έσπευσαν να τον χαιρετήσουν δηλώνοντας του το ποιες είναι, η άφιξη εντυπωσιακής νεαρής που έτρεξε να τον αγκαλιάσει με ιδιαίτερη διαχυτικότητα έκανε την παρουσιάστρια να αλλάξει δέκα χρώματα.
Εκνευρισμένη και αδιαφορώντας για τον κόσμο που τους ακούει άρχισε να του κάνει σκηνές κατηγορώντας τον ότι εκμεταλλεύεται το ίντερνετ για να φλερτάρει εκθέτοντας τη.
Τι κι αν ο άντρας προσπαθούσε να την πείσει για την… αθωότητα του εκείνη έξαλλη του φώναζε να κόψει αυτά που ξέρει.

Σύμφωνα με το περιβάλλον της ο καβγάς δεν περιορίστηκε εκεί με την παρουσιάστρια να του επισημαίνει ότι τέτοιου είδους σελίδες είναι για παιδάκια που ψάχνονται κι αν πιστεύει ότι θέλει να ψαχτεί να την αφήσει σε ησυχία.



Share/Bookmark