Πέμπτη 10 Φεβρουαρίου 2011

Αγόρασε την Άχλα η Μενεγάκη!


Όλα ξεκίνησαν πριν από τέσσερις μήνες. Όταν η Ελένη αποφάσισε να επενδύσει στο ξενοδοχείο του καλού της. Σύμφωνα με πληροφορίες η παρουσιάστρια μπήκε στο ξενοδοχείο αγοράζοντας το 40% της επιχείρησης. Και όχι μόνο αυτό.
Αλλά ανέλαβε εκείνη να ανακαινίσει τους κοινόχρηστούς χώρους αλλά και τα δωμάτια. Φίλοι του ζευγαριού ανέφεραν χθες ότι η Ελένη όλο αυτό το διάστημα έχει κατέβει στην Άνδρο πολλές φορές προκειμένου να επιβλέπει τις εργασίες των συνεργείων. Μάλιστα χωρίς ίχνος κόμπλεξ συζητά με τις ώρες με τους ηλεκτρολόγους και τους εργάτες για τις κατασκευές, γεγονός που έχει εντυπωσιάσει τους ντόπιους. 
Όσοι γνωρίζουν την Μενεγάκη λένε με νόημα ότι η Ελένη επενδύει πολλά απο τα χρήματα της στην γη. Την πιο ασφαλή επένδυση. Βεβαίως δε γνωρίζουμε αν με την επένδυσή της αυτή βοήθησε τον Ματέο να καλύψει τις όποιες δανειακές του υποχρεώσεις. Αυτό που γνωρίζουμε είναι πώς τόσο η γη αλλά και η παροχή υπηρεσιών και τα ξενοδοχεία είναι τομείς που ιντριγκάρουν την Ελένη. Και μεταξύ μας τώρα. Με την υπεραξία που απέκτησε ο χώρος μετά την ανακοίνωση της σχέσης των δύο βλέπω το καλοκαίρι πληρότητα κατά 90%. Έξυπνη επένδυση από μια πολύ έξυπνη γυναίκα.


Πηγή: Nasos_blog, gossip_tv.gr

Share/Bookmark