Πέμπτη 17 Φεβρουαρίου 2011

Η αγωνιστική των εντυπωσιακών ανατροπών - Δείτε τα βίντεο!

Σε ένα παιχνίδι που αποτελεί διαφήμιση του ποδοσφαίρου, η Άρσεναλ μέσα σε λίγα λεπτά κατάφερε τη μεγάλη ανατροπή “γυρίζοντας” το σκορ εναντίον της σε μεγαλειώδη νίκη με 2-1 κόντρα στη Μπαρτσελόνα παίρνοντας κατ’ αυτόν τον τρόπο προβάδισμα για την πρόκριση στα προημιτελικά του Τσάμπιονς Λιγκ. Μια αναμέτρηση ανάμεσα σε δυο κολοσσούς που χαράχθηκε στη μνήμη των φιλάθλων που παρακολούθησαν το παιχνίδι.

Από τα πρώτα κιόλας λεπτά του παιχνιδιού οι “Κανονιέρηδες” έδειξαν τις επιθετικές τους διαθπεσεις και μόλις στο 7ο λεπτό έχασαν την πρώτη μεγάλη ευκαιρία, όταν ο Φαν Πέρσι νικήθηκε από τον Βαλντές, στο σουτ που επιχείρησε από κοντινή απόσταση. 

Στο 15’ ο Μέσι έχασε μεγάλη ευκαιρία, καθώς βρέθηκε μόνος του στο ύψος της μικρής περιοχής πλασάροντας εκτός τέρματος.

Σχεδόν 11 λεπτά αργότερα ήταν η σειρά των Ισπανών να πάρουν το παιχνίδι πάνω τους και με μπαλιά του Μέσι προς τον Βίγια, ο Ισπανός στράικερ κατάφερε να νικήσει τον Σέζνι και να στείλει τη μπάλα στα δίχτυα των γηπεδούχων. 

Στο δεύτερο μέρος οι Ισπανοί με εμφανή στόχο να διατηρήσουν το σκορ υπέρ του έδειξαν να ενδιαφέρονται περισσότερο για την κατοχή της μπάλας, αν και στο 68’ ο Μέσι έχασε ακόμα μια σπουδαία ευκαιρία να σκοράρει, σημαδεύοντας την εξωτερική πλευρά των διχτυών της Άρσεναλ. 

Όμως η μπάλα τιμωρεί και στο 78’ ο Φαν Πέρσι πέτυχε εκπληκτικό γκολ από πλάγια και την ισοφάριση που πανηγυρίστηκε με έξαλλο τρόπο από τους Λονδρέζους. Πριν προλάβουν να κοπάσουν οι επευφημίες οι “κανονιέρηδες” κατάφεραν το ακατόρθωτο. Έπειτα από μπαλιά του Νασρί στον Αρσάβιν ο Ρώσος με εξαιρετικό πλασέ άλλαξε το σκορ στον φωτεινό πίνακα του γηπέδου σε 2-1, ενάντια σε μια σοκαρισμένη Μπαρτσελόνα, που παρά την προσπάθεια των παικτών της δεν κατάφερε κάτι περισσότερο στα υπόλοιπα λεπτά του παιχνιδιού έως και τη λήξη. 


Δείτε τα γκολ:







Ρόμα - Σαχτάρ 2-3
Άλωσε τη Ρώμη η Σαχτάρ με σκορ 2-3 μέσα στο «Ολίμπικο», αν και οι Ουκρανοί βρέθηκαν να χάνουν αρχικά με 1-0, θέτοντας έτσι γερές βάσεις για πρόκριση στους «8» του Champions League. Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν με τον Περότα στο 28’, όμως τα τραγικά λάθη της άμυνας των ιταλών οδήγησαν τους Ουρανούς σε τρία διαδοχικά γκολ, (29’ Ζάντσον, 36’ Ντάγκλας Κόστα, 42’ Λουίς Αντριάνο), παγώνοντας το στάδιο των γηπεδούχων. Η απάντηση της Ρόμα ήρθε στο 61’ με ένα εξαίσιο γκολ του Μενέζ, μειώνοντας απλά το σκορ στη διαφορά ενός τέρματος.

Δείτε τα γκολ του αγώνα:










Τα αποτελέσματα της Τρίτης:
- Μίλαν –Τότεναμ 0-1

- Βαλένθια -Σάλκε 1-1


Οι επόμενοι αγώνες:

- Κοπεγχάγη - Τσέλσι 22/2

- Λιόν - Ρεάλ Μαδρίτης 22/2

- Μαρσέιγ - Μάντσεστερ Γ. 23/2

- Ιντερ - Μπάγερν Μον. 23/2

Υπενθυμίζεται ότι οι ρεβάνς θα διεξαχθούν στις 8, 9, 15 και 16 Μαρτίου.





Πηγή:Real.gr