Κυριακή 27 Φεβρουαρίου 2011

Σύγκρουση ΝΔ – ΛΑΟΣ!

Στο κενό έπεσε, ως φαίνεται, η προσπάθεια του κ. Καρατζαφέρη να προσεγγίσει τη ΝΔ με κινήσεις και δηλώσεις που βρίσκονταν στην ίδια γραμμή με τον Αντώνη Σαμαρά.
Το πολιτικό φλερτ όμως δεν θα έχει συνέχεια καθώς σήμερα η ΝΔ επικαλούμενη δηλώσεις του εκπροσώπου τύπου του ΛΑΟΣ για το μνημόνιο, εγκαλεί εμμέσως τον κ. Καρατζαφέρη ότι εμφανίζεται σήμερα αρνητικός απέναντι στο μνημόνιο κάτι που όπως εκτιμούν στη Λ. Συγγρού οφείλεται στο γεγονός ότι πλέον όλες οι πολιτικές δυνάμεις αλλά και οι ίδιοι οι βουλευτές του ΠΑΣΟΚ λένε ότι «ο λογαριασμός του δεν βγαίνει».
Κάνουν κριτική στο Μνημόνιο, αυτοί που το ψήφισαν με φανατισμό.Λίγη τσίπα δεν βλάπτει» ήταν το αιχμηρό σχόλιο από το γραφείο τύπου της ΝΔ λίγες ώρες έπειτα από τη δήλωση του κ. Αϊβαλιώτη ο οποίος είχε τονίσει, μεταξύ άλλων, πως Οι 10 μήνες από το Μνημόνιο ως σήμερα ήταν μια εντελώς λανθασμένη πορεία και σύντομα θα κληθεί η κυβέρνηση από τον Ελληνικό λαό να απολογηθεί γι αυτήν».
Παράλληλα, ο κ. Αϊβαλιώτης συνεχίζοντας την επιθετική τακτική που ακολουθεί το τελευταίο διάστημα ο ΛΑΟΣ απέναντι στην κυβέρνηση είχε κάνει λόγο «ανεργία, εξώσεις και λουκέτα που συνθέτουν έναν αποπνιχτικό περίγυρο».
Στη ΝΔ πάντως έχουν επισημάνει εδώ και καιρό την αλλαγή συμπεριφοράς από τον κ. Καρατζαφέρη ο οποίος, όπως πιστεύουν, από τη μία επιχειρεί να πάρει αποστάσεις από το μνημόνιο και από την άλλη να ρίξει γέφυρες προς τον Αντώνη Σαμαρά με αιχμή αρχικά τα εθνικά θέματα.
Στελέχη της αξιωματικής αντιπολίτευσης ωστόσο λένε πως αυτή η «οβιδιακή μεταμόρφωση» του κ. Καρατζαφέρη σχετίζεται άμεσα με τα σενάρια περί πρόωρων εκλογών τα οποία συντηρεί ο Πρόεδρος του ΛΑΟΣ αλλά και από την προσπάθεια που κάνει να πάρει αποστάσεις από την Ντ. Μπακογιάννη μαζί με την οποία ψήφισαν υπέρ του μνημονίου που έφερε στη βουλή η κυβέρνηση.
Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΛΑΟΣ

» Τα αποτελέσματα “χήρων δρόμων” και “χοίρων ενεργειών” επί πολλά χρόνια οδήγησαν στο να φαντάζει πέρσι το μνημόνιο, ως το “ μη χείρον βέλτιστον”.
Ο χειρισμός της περιόδου από την υπογραφή του μνημονίου μέχρι σήμερα από την κυβέρνηση, ήταν χείριστος, εξ ου και η συνεχής και αδιάλειπτη κατηγορία του ΛΑ.Ο.Σ. προς την κυβέρνηση».
Εμμονές, αγκυλώσεις και πολώσεις δεν μας αγγίζουν και δεν μας αφορούν.

Πηγή: Greek-Radar.gr