Σάββατο 5 Φεβρουαρίου 2011

Ελένη Μενεγάκη: Στο ίδιο μαγαζί με τον πρώην και τον νυν!!

Η παρουσιάστρια με το Μάκη Παντζόπουλου και ο διευθυντής προγράμματος του ΑΝΤ1 έχουν το ίδιο αγαπημένο μαγαζί στα βόρεια προάστια και βρέθηκαν εκεί δύο φορές.

"Έχουν βρει τη χρυσή τομή, έχουν καλή διάθεση ο ένας απέναντι στον άλλο και αποφεύγουν να σχολιάζουν τις ζωές τους μετά το διαζύγιο" λέει στο PEOPLE πηγή από το περιβάλλον τους. 

Αυτά τα λεγόμενα έρχεται να επιβεβαιώσει άνθρωπος που εργάζεται σε γνωστό και επιτυχημένο restaurant- club στο Κεφαλάρι (στο οποίο συχνάζουν πολλοί δημοφιλείς Έλληνες και ανήκει σε επιτυχημένο επιχειρηματία που διατηρεί club, εστιατόρια και café στην ευρύτερη περιοχή των βορείων προαστίων), ο οποίος περιγράφει τις δύο συναντήσεις της Ελένης Μενεγάκη και του Γιάννη Λάτσιου, η μία στο τέλος του περασμένου Δεκεμβρίου και η άλλη στα μέσα του Ιανουαρίου στο συγκεκριμένο μαγαζί: 

«Η Ελένη Μενεγάκη ήρθε και τις δύο φορές με τον Μάκη Παντζόπουλο και λίγους φίλους τους. Ήταν ντυμένη casual και εμφανίστηκε μαζί με το σύντροφό της και την παρέα τους λίγο μετά τις 12.00. Προτίμησε να καθίσουν στο lounge χώρο του ισογείου, που έχει έντονη μουσική και finger food. Δεν άφησε ούτε λεπτό το χέρι του Μάκη Παντζόπουλου. Καθώς η ώρα περνούσε, κάθονταν αγκαλιά και αντάλλασσαν τρυφερά φιλιά, ενώ σηκώθηκαν και χόρεψαν στο ρυθμό της μουσικής».




Πηγή:Yupi.gr

Share/Bookmark