Τετάρτη 16 Φεβρουαρίου 2011

Χαμός στο "κους-κους" λόγω της απουσίας της Καραβάτου!

Του «κους κους» γίνεται τελευταία στον Alpha με τους συντελεστές της εκπομπής να τσακώνονται για το ποιος είναι ο αντικαταστάτης της ασθενούς Κατερίνας Καραβάτου.

Αν και η παραγωγή για να διατηρήσει το κλίμα ήπιο αποφάσισε η παρουσίαση της εκπομπής να γίνει ομαδικά με συντονισμό από το κοντρόλ, οι πληροφορίες θέλουν το πάνελ να έχει ξεσαλώσει, αφού ο καθένας διεκδικεί περισσότερη προσωπική προβολή.

Το γεγονός μάλιστα ότι αν και χωρίς παρουσιάστρια τα νούμερα της εκπομπής εκτινάχτηκαν στην κορυφή μεγάλωσε την μεταξύ τους κόντρα, καθώς όλοι μεταφράζουν την επιτυχία ως προσωπική.
Κάτι που φαίνεται έντονα τις τελευταίες ημέρες ακόμα και στον αέρα, με τον ένα να προσπαθεί να κλέψει το λόγο από τον άλλο αλλά και να κερδίσει την πρώτη και την τελευταία λέξη.

Δεν είναι τυχαίο ότι όλοι παρακαλούν τη γρήγορη επιστροφή της Καραβάτου μήπως και ηρεμήσουν τα πράγματα και αποφευχθούν τα on air ξεμαλλιάσματα.
Και η Κατερίνα όμως είναι ιδιαίτερα αγχωμένη με την ημερομηνία της επιστροφής της. Αν και δεν έχει αποθεραπευτεί τελείως από το πρόσφατο πρόβλημα υγείας που την ταλαιπωρεί μετράει τις ώρες φοβούμενη μήπως η απουσία έχει εις βάρος της αποτελέσματα.

Σύμφωνα με το περιβάλλον της, η παρουσιάστρια εξέφρασε την ανησυχία μήπως βγαίνοντας για λίγο, βρει γυρνώντας την πόρτα κλειστή ή τα πράγματα της σε… πακέτο.
Κάτι βέβαια που δεν ισχύει για την ίδια, αφού αποτελεί ένα από τα αγαπημένα παιδιά στην Κάντζα, όμως οι εξελίξεις στην τηλεόραση την έχουν τρομοκρατήσει νιώθοντας από παντού την απειλή. Ακόμα και από τους συνεργάτες της που με τις…κοκορομαχίες τους ικανοποιούν σε νούμερα το σταθμό.