Παρασκευή 11 Φεβρουαρίου 2011

Χατζηγιάννης- Μακρυπούλια: Όσα έγιναν στην Κύπρο!

Τα βραβεία που δίνονται στους άντρες που ξεχώρισαν τη χρονιά που μόλις τελείωσε και διοργανώνει γνωστό κυπριακό περιοδικό στάθηκαν η αιτία ώστε η Ζέτα Μακρυπούλια, 32, και ο Μιχάλης Χατζηγιάννης, 31, να ταξιδέψουν μαζί στη Λευκωσία στις 9.00 το πρωί της περασμένης Δευτέρας με
πτήση της Olympic Air, συνοδευόμενοι από την κολλητή φίλη της ηθοποιού, Ελισάβετ Κωνσταντινίδου (η οποία μαζί με τον Γιάννη Λάτσιο παρέδωσε το βραβείο στον Μιχάλη Χατζηγιάννη), και το μάνατζερ του Κύπριου καλλιτέχνη, Πασχάλη Μουχταρίδη.


«Μόλις έφτασαν στην Κύπρο, αν και βγήκαν από το αεροδρόμιο χωριστά, είχαν ως κοινό προορισμό το σπίτι του Μιχάλη Χατζηγιάννη στην περιοχή Αγλαντζιά της Λευκωσίας. Εκεί, στην τριώροφη οικογενειακή πολυκατοικία, στο ρετιρέ της οποίας βρίσκεται το σπίτι του Μιχάλη, έμειναν οι δυο τους. Η Ζέτα έφυγε για δύο ώρες περίπου, με τη συνοδεία ενός άντρα ασφαλείας, για το Pavillion όπου θα γινόταν η εκδήλωση για να κάνει πρόβα, και επέστρεψε στο σπίτι όπου και έμεινε μέχρι τις 6.15 το απόγευμα. 

Όλες τις ώρες που βρέθηκε εκεί τις πέρασε μαζί με τους γονείς του Μιχάλη, Γιάννη και Ρένα, και την αδελφή του, Μελίνα» περιγράφει στο PEOPLE άνθρωπος που βρέθηκε στην Κύπρο και συνεχίζει: «Αυτό που εντυπωσίασε τους παπαράτσι που τους απαθανάτισαν ήταν η μεγάλη οικειότητα που φαινόταν να έχει η Ζέτα με τον πατέρα του τραγουδιστή, Γιάννη, ο οποίος τη συνόδευσε στο υπόγειο γκαράζ του κτιρίου, την αγκάλιασε πριν μπει στο τζιπ και τη χαιρέτησε εγκάρδια».
 


Πηγή:Yupi.gr
Share/Bookmark