Δευτέρα 21 Φεβρουαρίου 2011

Πάτρα: Το πρώην "κυβερνητικό στέλεχος" και ο εφιάλτης... με την υφισταμένη - Τον έχει ερωτευτεί παράφορα και τον ενοχλεί ακόμα και σήμερα!


Πραγματικό «μπελά» έχει βρει πρώην κυβερνητικό στέλεχος που υπηρέτησε επί χρόνια στην Πάτρα, από μία γυναίκα που ασχολήθηκε με την πολιτική και η οποία έχει γίνει... το βάσανό του!


Όλα ξεκίνησαν από τότε που και οι δύο «υπηρετούσαν» στην Πάτρα και μάλιστα ο άνδρας ήταν πολιτικός προϊστάμενός της. Φαίνεται πως η συγκεκριμένη γυναίκα -αν και παντρεμένη με παιδιά- είχε «λιμπιστεί» τον κατά γενική ομολογία όμορφο άνδρα και όπως έλεγε (σε όσους γνώριζαν τον έρωτά της) θα έκανε τα πάντα... για να τον κατακτήσει!


Δεν γνωρίζουμε αν στο διάστημα που συνυπηρετούσαν, συνέβη κάτι μεταξύ τους, σήμερα, όμως, ο άνδρας... έχει βρει τον μπελά του. Η γυναίκα τον κυνηγά... όπου σταθεί κι όπου βρεθεί, μέχρι και στα παιδιά του έχει μιλήσει, με αποτέλεσμα... να τον έχει κάνει ρεζίλι! Το περιεχόμενο των όσων λέει δεν το γνωρίζουμε, όμως μάθαμε πως η συμπεριφορά της έχει ενοχλήσει ιδιαίτερα τον συγκεκριμένο άνδρα ο οποίος στην κυριολεξία... δεν ξέρει τι να κάνει... για να την μαζέψει! Απευθύνθηκε σε φίλους, σε γνωστούς, ακόμη και σε πολιτικά πρόσωπα (στα οποία είχε εμπιστοσύνη) μήπως και την αναγκάσει να εγκαταλείψει την προσπάθειά της.




Πρόσφατα απευθύνθηκε σε ιδιαίτερα στενό συγγενικό του πρόσωπο και άρχισε να... εξιστορεί διάφορα θέματα, χωρίς να παραλείπει να τον κατηγορεί! Και να μην ήθελε, το συγκεκριμένο πρόσωπο κατάλαβε «πως κάτι συμβαίνει»! Πυρ και μανία έγινε ο άνδρας όταν πληροφορήθηκε πως η γυναίκα - μπελάς, έφθασε στο σημείο να μιλήσει με το συγκεκριμένο πρόσωπο! Βέβαια εξακολουθεί να βρίσκεται σε απόγνωση, μη γνωρίζοντας τι θα πρέπει να κάνει για να αντιμετωπίσει... τον μπελά του!


Τα «νέα» έφθασαν στην Πάτρα


Τα όσα έχει τραβήξει ο άνδρας που μέχρι και πριν από μερικούς μήνες είχε θέση κυβερνητικού στελέχους στην περιοχή, έχουν φθάσει μέχρι και την Πάτρα! Οι φίλοι του στην πόλη που γνώριζαν από τότε... την περιπέτειά του, έπεσαν από τα σύννεφα μαθαίνοντας πως η συγκεκριμένη και ιδιαίτερα μέχρι και πριν μερικά χρόνια προβεβλημένη από τα τοπικά μέσα μαζικής ενημέρωσης, έφθασε στο σημείο να τον απειλεί και να εκθέτει την προσωπική του ζωή. 
Όλα δείχνουν πως η γυναίκα είναι αποφασισμένη να συνεχίσει! Άλλωστε και όταν ήταν στην Πάτρα .



Πηγή: Dete.gr