Πέμπτη 17 Φεβρουαρίου 2011

Ένα αρχοντικό για την Μενεγάκη στην Άνδρο!


Έχω γράψει πολλές φορές για την Ελένη Μενεγάκη. Ασχολούμαι περισσότερο με ζητήματα που αφορούν στις επενδύσεις της, στις όποιες δικαστικές εκκρεμότητες που έχει, στα συμβόλαιά της και λιγότερο με τα προσωπικά της.
Αυτή την στάση κράτησα από την ημέρα που ανακοίνωσε τον χωρισμό της με τον Γιάννη Λάτσιο μέχρι σήμερα και δεν μετανιώνω. 
Θα μπορούσα αξιοποιώντας την καθημερινή επαφή που έχω μαζί της να γράφω κάθε μέρα και κάτι άλλο. Δεν το έκανα και δεν θα το κάνω. Αυτό που θα συνεχίσω ωστόσο να κάνω είναι να ψάχνω. Να ψάχνω ενδιαφέρουσες κινήσεις και επενδύσεις της παρουσιάστριας που αναδεικνύουν το ταλέντο της να αγοράζει χαμηλά και να πουλάει ψηλά. 
Πληροφορήθηκα ότι η Ελένη εδώ και μήνες είχε βάλει στο μάτι ένα αρχοντικό πολύ κοντά στην είσοδο του Λιμανιού του νησιού. Έψαξε βρήκε τους ιδιοκτήτες και τελικώς κατάφερε έναντι χαμηλού αντιτίμου-σε σχέση με την αξία που είχε πριν την κρίση- να το αγοράσει. 
Πρόκειται για μια έπαυλη με κήπο, ψηλοτάβανα δωμάτια που η εικόνα του σε ταξιδεύει σε μια άλλη εποχή. Είναι αυτό που λέμε "Σπίτι Αρχοντικό". Οι κάτοικοι του νησιού επιβεβαιώνουν την πληροφορία, ενώ κάποιοι άλλοι λένε ότι σκοπός της Ελένης είναι να ανακατασκευάσει τους εσωτερικούς χώρους, χωρίς ωστόσο ν' αλλάξει καθόλου την εξωτερική εικόνα του σπιτιού. 
Λέτε εκεί η Ελένη να μείνει μόνιμα μετά από δύο χρόνια, οπότε και τελειώνει το συμβόλαιό της με τον Alpha; 
Ποιός ξέρει. Όπως και να χει με την κίνησή της αυτή αποδεικνύει για μια ακόμη φορά την απόφαση που έχει πάρει χρόνια τώρα, να επενδύει το μεγαλύτερο μέρος των χρημάτων που λαμβάνει στη γη. Και μεταξύ μας. Πολύ καλά κάνει.


Πηγή:Nasos blog, gossip-tv.gr