Τρίτη 22 Φεβρουαρίου 2011

Τι κάνει η Μενεγάκη κάθε βράδυ;

Όταν πριν λίγο καιρό η Ελένη Μενεγάκη έφερε ως καλεσμένο στο studio της εκπομπής της τον δάσκαλο yoga και φίλο του Ματέο όλοι εντυπωσιάστηκαν. Και αυτό γιατί; Διότι η Ελένη ουδέποτε είχε ασχοληθεί κατά το παρελθόν-τόσο επισταμένως- με την ανατολική φιλοσοφία περί υγείας του σώματος και της ψυχής.
Το ενδιαφέρον ωστόσο που έδειξε κατά την διάρκεια εκείνης της εκπομπής μόνο όψιμο δεν ήταν. Σε καμία περίπτωση δεν ασχολήθηκε τόσο πολύ ακριβώς επειδή ο δάσκαλος ήταν και φίλος του Ματέο. Αντιθέτως... θα έλεγα. Εντυπωσιάστηκε τόσο πολύ από τις τεχνικές και την φιλοσοφία- όπως ένα μικρό παιδί όταν του δίνεις κόκκους ζάχαρη για πρώτη φορά στη ζωή του-που αποφάσισε να βάλει την yoga και τις ισομετρικές ασκήσεις στην καθημερινότητά της.
 Πρόκειται για πολύ δύσκολες ασκήσεις που ενεργοποιούν μύες σχεδόν σε όλο το σώμα και διατηρούν σε άριστη κατάσταση την σιλουέτα. Αυτό λοιπόν είναι και το μυστικό της. Ούτε δίαιτες ούτε λιποαναρροφήσεις... αλλά ασκήσεις κάθε βράδυ λίγο πριν πέσει για ύπνο. Κι επειδή τον τελευταίο καιρό ο γυμναστής μου Ανδρέας Αποστολάρας με έχει βάλει σε παρόμοια προγράμματα εκγύμνασης... Ένα σας λέω... Μεγάλη πίκρα μάγκες... Όμως πρέπει να πω και κάτι άλλο... 
Μόλις το σώμα σου ακούσει τις εντολές των μυών από την γυμναστική, μόλις μπεις για τα καλά σε αυτό που λένε "αλκοολίκι της γυμναστικής" τότε και υγεία έχεις και νιώθεις καλύτερα και έχεις τεράστια διάθεση για sex και φαγητό.



Πηγή: Nasos blog, Gossip-Tv.gr