Παρασκευή 11 Φεβρουαρίου 2011

Πατρινό Καρναβάλι: "Παντρεύει" τον Κανάκη με τον Κωστάκη - Δείτε τις φωτογραφίες καί το βίντεο!


Μετά τον Εφραίμ και το σάλο που τότε είχε δημιουργηθεί, η γνωστή κατασκευάστρια αρμάτων Αγνή Στασινού πρωτοπορεί και πάλι! Αυτή τη φορά κατασκευάζει ένα άρμα με θέμα τους «Ράδιο Αρβύλα», το οποίο αναμένεται να προκαλέσει και πάλι... πανελλήνιο σάλο!


Όχι τόσο επειδή πάνω σε ένα άρμα θα βρίσκονται οι φιγούρες... των πρωταγωνιστών της δημοφιλούς σατιρικής εκπομπής, αλλά γιατί το θέμα του άρματος είναι άκρως... προκλητικό!


Σύμφωνα με πληροφορίες που δημοσιεύονται σήμερα στην εφημερίδα "Κόσμος", η καρναβαλική καλλιτέχνιδα εμπνεύστηκε από τα συνεχή πειράγματα του Αντώνη Κανάκη στον ηχολήπτη Κώστα (τον οποίον συνεχώς αποκαλεί «Κωστάκη») και θα τους «παντρέψει» καρναβαλικά!


Το θέμα, λοιπόν, του άρματος θα είναι... ο γάμος του Κανάκη με τον Κωστάκη! Οι οποίοι θα στέκονται δίπλα - δίπλα αγκαλιασμένοι. Κουμπάρος θα είναι ο Γιάννης Σερβετάς, ο οποίος βρίσκεται πίσω από το «αγκαλιασμένο» ζευγάρι και κοιτάζει απορημένος!


Πάνω στο άρμα θα τους... συντροφεύουν και οι Κιούσης και Παναγιωτόπουλος. Και οι δύο θα κρατούν από μία απόχη και θα κυνηγούν... πεταλούδες! Οι πεταλούδες θα έχουν τα πρόσωπα των κυριότερων εκ των αγαπημένων «πρωταγωνιστών» των ρεπορτάζ της εκπομπής «Ράδιο Αρβύλα» όπως του Κώστα Πρέκα, της Μαρίας Μπεκατώρου και του Γιάννη Μπουτάρη.



ΔΕΙΤΕ ΤΙΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Αυτές τις ημέρες ολοκληρώνεται η κατασκευή των προσώπων


Οι φιγούρες χωρίς χρώμα






ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ




Πηγή:Dete.gr