Παρασκευή 18 Φεβρουαρίου 2011

Πάτρα: Κατσαρίδες...βολτάρουν στο Νοσοκομείο - Εμφανίζονται ακόμα και σε κρεβάτια ασθενών! Δείτε το βίντεο!


Είναι απίστευτο όμως αποτελεί αδιάψευστο γεγονός. Εντοπίσαμε... κατσαρίδες στο Νοσοκομείο του Ρίου! Και όχι απλώς μία ή δύο, αλλά πολύ περισσότερες. Και μάλιστα, ούτε καν στους διαδρόμους αλλά μέσα σε δωμάτια ασθενών!


Οπως γράφει σήμερα η εφημερίδα "Κόσμος" της Πάτρας, οι κατσαρίδες περπατούσαν ανάμεσα στα κρεβάτια και κυκλοφορούσαν ανεξέλεγκτα μπροστά στα πόδια συγγενών ασθενών, οι οποίοι είχαν μείνει άφωνοι από την κατάσταση που επικρατούσε. Και αποφάσισαν να απαθανατίσουν ορισμένες από αυτές για να αποδείξουν ότι στο νοσηλευτικό ίδρυμα γίνεται κυριολεκτικά της... κακομοίρας από τις κατσαρίδες που πάνε κι έρχονται και ότι επιβάλλεται εδώ και τώρα να γίνει απεντόμωση.


 Όπως δήλωσαν οι καταγγέλλοντες, δεν επρόκειτο για μία μόνο κατσαρίδα που έκανε την εμφάνισή της στη γωνία κάποιου από τους διαδρόμους, ώστε να δικαιολογήσουν το γεγονός με τη σκέψη ότι ίσως να... τρύπωσε από κάπου και άρα ότι πρόκειται για ένα ατυχές αλλά μεμονωμένο περιστατικό. Όπως μας είπαν χαρακτηριστικά συγγενείς ασθενούς, ο οποίος παρέμεινε επί πέντε ημέρες στο πανεπιστημιακό περιφερειακό νοσοκομείο του Ρίου, η εμφάνισή τους ήταν καθημερινή. Και μάλιστα, η μία κατσαρίδα ακολουθούσε την άλλη.




«Το πρώτο βράδυ νοσηλείας είδα τρεις κατσαρίδες να κυκλοφορούν δίπλα στο κρεβάτι του ασθενούς. Τις σκότωσα και τις τρεις και εξεπλάγην. Δεν μπορούσα να πιστέψω ότι μέσα σε νοσοκομείο υπήρχαν κατσαρίδες. Όμως το πρόβλημα συνεχίστηκε και τις επόμενες ημέρες. Εμφανίστηκαν κι άλλες. Και κάθε μέρα, επαναλαμβανόταν το ίδιο σκηνικό. Προσωπικά σκότωσα πάνω από... δέκα κατσαρίδες μέσα στις πέντε ημέρες που παραμείναμε στο νοσοκομείο», είπε στον «Κόσμο» συγγενής ασθενούς, ο οποίος μάλιστα, για του λόγου το αληθές, σκέφτηκε να φωτογραφίσει ορισμένες από αυτές.


Γνωστό το θέμα στους εργαζόμενους


Για το θέμα έγινε παρατήρηση σε νοσοκόμες που είχαν βάρδια αλλά φαίνεται ότι για το προσωπικό που εργάζεται στο νοσηλευτικό ίδρυμα δεν επρόκειτο για κάτι πρωτόγνωρο και πρωτάκουστο. Κι αυτό προέκυψε από την αντίδρασή τους. Διότι στο άκουσμα των παραπόνων των συγγενών για την ύπαρξη κατσαρίδων, οι νοσοκόμες απλώς κουνούσαν το κεφάλι και έλεγαν ότι... τα έχουν πει παντού αλλά κανείς δεν κάνει κάτι για να λυθεί το πρόβλημα.


ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ






Πηγή:Dete.gr