Πέμπτη 24 Φεβρουαρίου 2011

Φώτο Ντοκουμέντο: Κι όμως είναι η Φουρεϊρα!


Το Σάββατο βρέθηκα στην Νατάσσα Θεοδωρίδου και το παραδέχομαι. Ξεχώρισα αυτό το κορίτσι την Ελένη Φουρεϊρα για την σκηνική της παρουσία και την συνολική εικόνα της.
Ψηλή εντυπωσιακή με αναλογίες μοντέλου, πολύ έντονο μακιγιάζ πολύ πάρα πολύ τρέσα και σολάριουμ φουλ το κορίτσι έδειχνε κομματάκι ανασφαλές. 
Στα μάτια της διαφαινόταν η αγωνία για επιβεβαίωση. Όχι τόσο για να πάρει λουλούδια. Αλλά για το κατά πόσο ήταν ικανή να ανταποκριθεί στο λαϊκό κομμάτι του προγράμματος, όταν με τη Νατάσσα και τον Μαρτάκη τραγουδούν όλοι μαζί. Η εικόνα που αποκλειστικά σας παρουσιάζω σήμερα και την οφείλω στο πλούσιο αρχείο του συνεργάτη μας Πέτρου Νικολαρέα είναι από το 2007.

Πιο συγκεκριμένα από το πολιτιστικό κέντρο Ποσειδώνιο τότε που η Ελένη αγνώριστη τραγουδούσε δίπλα στο Νίκο Βέρτη. Μελαχρινή και... λευκή, χωρίς καμιά αναφορά σε πρότυπο Λατίνας, με χειλάκια φυσιολογικά και χαλαρή "μπροστινή κίνηση" η Ελένη πάλευε με το χειλόφωνο να τραγουδήσει. Να ξεχωρίσει. Να καθιερωθεί. 
Και τα κατάφερε. Παρά το γεγονός ότι έχει δηλώσει στον Θέμη Γεωργαντά, ότι αν ήθελε κάποιον να εξαφανίσει από την τηλεόραση αυτός ήμουν ΕΓΩ...εγώ την συμπαθώ... Τώρα αν σας αρέσει όπως είναι τώρα ή όπως ήταν τότε...αυτό το αφήνω σε σας. Άλλωστε τι διαδραστικό μέσο είμαστε. Ε;


Πηγή: Nasos Blog, Gossip-Tv.gr