Δευτέρα 14 Φεβρουαρίου 2011

Δεν είναι έγκυος η Καραβάτου!



Γνωρίζω από την πρώτη στιγμή την κατάσταση της υγείας της Κατερίνας. Και μάλιστα καθ' όλη την διάρκεια της εβδομάδας επικοινωνούσαμε με μηνύματα. Το θετικό της ιστορίας είναι ότι ο πυρετός πέφτει, η καταρροή σταμάτησε και με εντολή γιατρών σε λίγο καιρό θα επιστρέψει στο πόστο της.
Μπορεί και σήμερα. Γεγονός είναι ένα. Ότι η Κατερίνα ήταν καταβεβλημένη. Είχε κουραστεί από τις πολλές επαγγελματικές υποχρεώσεις, εκπομπή φωτογραφήσεις πρεμιέρες, συνεντεύξεις, ταξίδια, αλλά και το πρόγραμμα γυμναστικής που έχει ξεκινήσει εδώ και μερικούς μήνες. Μάλιστα παρά την διατροφή βιταμινών που ακολουθούσε με κατανάλωση πολλών φρούτων και λαχανικών, πολλές φορές αισθανόταν ανήμπορη. 
Πριν ακριβώς μια εβδομάδα και κάτι μέρες, στο γραφείο λίγο μετά την σύσκεψη μας λέει ότι δε νιώθει πολύ καλά και πώς ζαλίζεται. Αιτία; Αυτό το τρελό αγόρι ο Δημήτρης Παπανώτας που κουβάλησε την ίωση στο γραφείο. Μοιραία και με τον οργανισμό της αδύναμο και κουρασμένο η Κατερίνα κύλησε. Όσο για την ιδιωτική κλινική και τις εξετάσεις; Καμία σχέση με εγκυμοσύνη. Επισπεύστηκαν κάποιες προγραμματισμένες εξετάσεις λόγω της κατάστασης της υγείας της. 
Όταν και αν η Κατερίνα θα κουβαλάει στα σπλάχνα της...την συνέχειά της θα το μοιραστεί με όλους... Δεν είχα σκοπό να γράψω κουβέντα για την περιπέτεια της Κατερίνας. Το έκανα σήμερα διότι από χθες το βράδυ θέλω να σπάσω το τηλέφωνό μου...και ο λόγος είναι προφανής. Όλοι με ρωτάνε για το παιδί της; Έλεος ρε παιδιά...χαλαρώστε κομματάκι.



Πηγή: Nasos blog , Gossip-Tv.gr