Κυριακή 13 Φεβρουαρίου 2011

Μικ Τζάγκερ: Τι αποκαλύπτει για τα «προσόντα του» η Μαριάν Φέιθφουλ;


Στο πλευρό του πάλαι ποτέ συντρόφου της στάθηκε με το δικό της τρόπο η 64χρονη μουσικός, πρωταγωνιστώντας στο νέο επεισόδιο του σίριαλ που περιγράφει την «αδικία της φύσης» στα επίμαχα μέρη του σώματος του Μικ Τζάγκερ.


Η διάσημη τραγουδίστρια, που ήταν σύντροφος του Μικ Τζάγκερ από το 1966 ως το 1970, ρωτήθηκε από τη «Daily Mirror» αν αληθεύουν όσα ο Κιθ Ρίτσαρντς γράφει στο βιβλίο του με τίτλο «Life» για τον frontman των Rolling Stones και την ίδια, ότι δηλαδή «η Μαριάν Φέιθφουλ δεν απολάμβανε καθόλου το σεξ μαζί του επειδή το μόριό του ήταν μικροσκοπικό».

Η Φέιθφουλ, που κατά τη διάρκεια της σχέσης της με τον Τζάγκερ έκανε one night stand με τον Κιθ Ρίτσαρντς, όπως περιγράφει ο ίδιος στο βιβλίο του, δήλωσε ότι αυτό που γράφτηκε «δεν είναι απόλυτα αληθές, αλλά είναι κοντά στην αλήθεια».

Στην ίδια συνέντευξη αποκάλυψε και κάποια στοιχεία για το χαρακτήρα του Τζάγκερ: «Δεν θα ήταν ρεαλιστικό να περιμένει κανείς να μοιραστεί πράγματα. Δεν είναι ο τύπος του».

Ο ίδιος ο ερμηνευτής του «Satisfaction» πάντως φέρεται να έχει διακόψει κάθε είδους σχέση με τον κιθαρίστα του γκρουπ από τον Οκτώβριο που δημοσιεύτηκε το «Life», το οποίο αναφέρεται και ως η βασική αιτία που το συγκρότημα δεν έχει οργανώσει ακόμη την παγκόσμια περιοδεία που επρόκειτο να πραγματοποιηθεί το 2011.


Πηγή: