Σάββατο 12 Φεβρουαρίου 2011

Με Σισέ και Νίνη κόντρα στην ΑΕΚ!


Ο Πορτογάλος τεχνικός του Παναθηναϊκού προβληματιζόταν για την συμμετοχή, κυρίως, του Σωτήρη Νίνη, ο οποίος
ταλαιπωρείται από μία σύσπαση στον αριστερό προσαγωγό. Σουβενίρ από τον αγώνα της Εθνικής Ελλάδας με τον Καναδά στην Λάρισα.
Από την αναμέτρηση του "AEL FC Αrena" ο διεθνής μέσος δεν είχε πάρει μέρος σε καμία προπόνηση ακολουθώντας πρόγραμμα αποθεραπείας προκειμένου να είναι έτοιμος για το μεγάλο ντέρμπι με την ΑΕΚ. Ήταν ένα στοίχημα που είχαν βάλει στην Παιανία και που όπως φαίνεται το κέρδισαν.
Ο Σωτήρης Νίνης, λοιπόν, ολοκλήρωσε με επιτυχία την αποθεραπεία του την Παρασκευή και, εκτός συγκλονιστικού απροόπτου, θα προπονηθεί κανονικά την παραμονή του αγώνα λύνοντας τα χέρια του Ζεσουάλδο Φερέιρα.


Παρών και ο Σισέ


Τα καλά νέα, πάντως, για τον προπονητή του Παναθηναϊκού είχαν ξεκινήσει να έρχονται από το πρωϊ. Όταν είδε τον Τζιμπρίλ Σισέ να προπονείται κανονικά διαλύοντας οριστικά όποιους (σ.σ.  λιγοστούς είναι η αλήθεια) φόβους υπήρχαν ότι μπορεί να έχανε και τον αγώνα με την ΑΕΚ μετά από αυτόν της Τούμπας.
Ο Γάλλος σταρ των πράσινων προπονήθηκε κανονικά με τον Φερέιρα να τον χρησιμοποιεί και στο εσωτερικό δίτερμα και είναι, πλέον, πανέτοιμος να ηγηθεί της επίθεσης του Τριφυλλιού.
Μοναδικό κακό μαντάτο για το τεχνικό επιτελείο του Παναθηναϊκού είναι πως δεν μπορεί να υπολογίζει στις υπηρεσίες του Ζαν Αλέν Μπουμσόνγκ. Ο Γάλλος κεντρικός αμυντικός συγκεντρώνει ελάχιστες πιθανότητες ακόμα και να μπει στην αποστολή και η επιστροφή προγραμματίζεται για το μεγάλο ντέρμπι με αντίπαλο τον Ολυμπιακό.


Πηγή:Blog.gr