Τετάρτη 16 Φεβρουαρίου 2011

Βικτόρια Μπέκαμ "Δεν ξέρουμε ακόμη το φύλο του παιδιού μας"!


Καλεσμένη στο talk show του Τζίμι Φάλον ήταν η εγκυμονούσα Βικτόρια Μπέκαμ, όπου ξεκαθάρισε πως ούτε εκείνη ούτε ο σύζυγός της, Ντέιβιντ Μπέκαμ, γνωρίζουν αν περιμένει αγόρι ή κορίτσι.

Στη συζήτησή της με τον οικοδεσπότη του σόου, η 36χρονη Βικτόριαπαραδέχτηκε ότι το σπίτι τους ξεχειλίζει από τεστοστερόνη! «Το παράξενο είναι ότι τα δημοσιεύματα θεωρούν πως γνωρίζουν το φύλο του παιδιού πριν καν το μάθουμε εμείς οι ίδιοι. Εμείς δεν έχουμε ιδέα».

Το ζευγάρι δεν έχει αποφασίσει αν θα μάθει το φύλο νωρίτερα ή μετά τη γέννηση του παιδιού, ώστε να είναι έκπληξη για όλους. «Δεν ξέρουμε ακόμη. Είμαστε ενθουσιασμένοι. Ίσως είναι αγόρι για να προστεθεί στα τρία αγόρια μας και να δημιουργήσουμε ομάδα ποδοσφαίρου. Έχουμε πολύ τεστοστερόνη στο σπίτι μας κι αυτό είναι τρελό».

Η Βικτόρια, που έχει τρεις γιους, τον 11χρονο Μπρούκλιν, τον 8χρονο Ρομέο και τον 5χρονο Κρουζ, δεν έχει κρύψει την επιθυμία της να αποκτήσει και μία κόρη. Σε συνέντευξή της, όμως, σε βρετανικό περιοδικό, είπε πως δεν ξέρει ποιες είναι οι πιθανότητές της να κάνει κορίτσι. «Σε αυτή τη φάση, πιστεύω ότι οι πιθανότητες να κάνω κορίτσι είναι περιορισμένες».

Η Posh είναι αποφασισμένη να συνεχίσει να δουλεύει όσο αυτό είναι εφικτό και να κρατά ζωντανό το ρομαντισμό με το σύζυγό της. Ο Ντέιβιντ βρέθηκε στη Νέα Υόρκη αυτή την εβδομάδα για να βγει μαζί της για δείπνο, ανήμερα του Αγίου Βαλεντίνου στο Μανχάταν.



Πηγή: Yupi.gr