Πέμπτη 17 Φεβρουαρίου 2011

Μιχάλης Χατζηγιάννης: "Η σχέση μου με τη Ζέτα"!

Είναι ο καλλιτέχνης που έχει πουλήσει τα περισσότερα CDs την τελευταία δεκαετία, οι συναυλίες του είναι διαρκώς sold out και τον τελευταίο καιρό κυκλοφορεί με το πιο περιζήτητο κορίτσι της ελληνικής showbiz. Ο Μιχάλης Χατζηγιάννης είναι η απόδειξη ότι μερικές φορές κάποιοι μπορεί να έχουν τα πάντα.

Τον έχεις βρει τον αντίποδα; Τώρα, με τη Ζέτα έχεις μπει σε ένα μεγάλο ανεμοστρόβιλο... Ξαφνικά, όλοι διεκδικούν ένα κομμάτι από σας τους δύο.
Μέσα σε μια σχέση μπορείς να βρεις τα πάντα. Ας πούμε πως, παρά τη δημοσιότητα, τη δική μας σχέση τη χαρακτηρίζει η ηρεμία και η γαλήνη.

Αλήθεια, πώς αποφασίσατε να μιλήσετε για τη σχέση σας; Από την περίοδο της εσωστρέφειας, όλο το προηγούμενο καλοκαίρι και το φθινόπωρο, πώς περάσατε σ’ αυτή την «έκρηξη» δημοσιότητας τους τελευταίους δύο μήνες;
Η αρχική μας πρόθεση ήταν αυτό που έχουμε να το ζήσουμε κλειστά και προσωπικά. Αλλά μετά έγινε τόσος ντόρος που κατά κάποιον τρόπο ξέφυγε από τον έλεγχό μας. Αν μπορούσα να το περιορίσω, θα το έκανα, όμως ήταν δύσκολο να γίνει. Δεν υπήρχε σχέδιο, μόνο η παρόρμηση της στιγμής. Το έφερε ο χρόνος από μόνος του. Η σχέση δεν είναι μαθηματικά. Ούτε και η ζωή. Δεν περίμενα ότι θα ερωτευτώ ξανά. Αλλά, από την άλλη, ο έρωτας έρχεται χωρίς να σε ρωτήσει. Κι όταν και για όσο συμβαίνει αυτό, πρέπει να το ζεις και να το απολαμβάνεις.

Όταν είμαστε ερωτευμένοι, πιστεύουμε πως θα κρατήσει για πάντα.
Θα ήθελα να κρατήσει για πάντα, αλλά ποτέ δεν μπορείς να είσαι σίγουρος για τίποτα στη ζωή.



Πηγή: Yupi.gr