Δευτέρα 28 Φεβρουαρίου 2011

"Καίγεται" για εξομολόγηση της Ελεονώρας!


Το «ναι»της Ελεονώρας Μελέτη για μια εκ βαθέων εξομολόγηση με αφορμή τον πρόσφατο χωρισμό της με το Γιάννη Ολιζέσκι προσπαθεί να αποσπάσει η Τατιάνα Στεφανιδου.
Η οικοδέσποινα του «Αξίζει να το ζεις» με το άκουσμα της είδησης έσπευσε να τηλεφωνήσει στη συνάδερφο της και εκφράζοντας τη συμπαράσταση της να την προσκαλέσει στην εκπομπή σε περίπτωση που θα ήθελε να μοιραστεί την κατάσταση με τους θαυμαστές της.

Θεωρώντας μάλιστα, πως θα της ήταν ιδιαίτερα δύσκολο να προβεί σε εξομολογήσεις από το βήμα της «πρωινής μελέτης» της άφησε ανοικτή την πόρτα του πλατό της για τη στιγμή που η Ελεονώρα θα νιώσει την ανάγκη να βγάλει από μέσα της όλα αυτά που την προβληματίζουν.
Άλλωστε μέχρι τώρα δεν έχει αναφερθεί εκτεταμένα στο χωρισμό της, κάτι που κάνει την Τατιάνα να τρίβει τα χέρια της από ικανοποίηση, αφού μια κατάφαση της ξανθιάς παρουσιάστριας θα η τα νούμερα της τηλεθέασης της.
Ωστόσο, αν και η Μελέτη συνηθίζει να μοιράζεται τα πάντα με το κοινό της αυτή τη φορά εμφανίζεται συγκρατημένη, με τις δηλώσεις της ακόμα και στο δελτίο του Star, να προκύπτουν μετά από ισχυρές πιέσεις.
Πληροφορίες πάντως τη θέλουν να ευχαριστεί τη Στεφανίδου αλλά να της αρνείται επιμένοντας πως όπως προστάτεψε τη σχέση της θα προστατεύσει και το χωρισμό της αφού αυτός δεν αφορά μόνο την ίδια αλλά και τον πρώην σύντροφό της.

Εκείνη όμως δε δείχνει να το βάζει κάτω και ήδη της ετοιμάζει αντιπρόταση.
Σύμφωνα με τους συνεργάτες της σκέφτεται σοβαρά να της προτείνει να σχολιάσει στο κοινωνικό κομμάτι του «Αξίζει να το ζεις» μια ιστορία με ένα χωρισμό αντίστοιχο με το δικό της περνώντας στις τηλεθεάτριες που αντιμετωπίζουν ανάλογο πρόβλημα μηνύματα αισιοδοξίας και πίστης για τη ζωή, κάτι που όσοι ξέρουν την Ελεονώρα πιστεύουν πως είναι πιθανό να το κάνει.
Αν και μέχρι τώρα όλες οι κρούσεις έχουν πέσει στο κενό, τίποτα δεν είναι ακατόρθωτο καθώς από το πείσμα της Στεφανίδου είναι δύσκολο να ξεφύγει κάποιος.


Πηγή: Στη Φόρα