Πέμπτη 10 Φεβρουαρίου 2011

Ανταλλαγή πυρών στα Καρέικα-Τραυματίστηκε ο ληστής των ΕΛ.ΤΑ. Κάτω Αχαϊας, διακομίστηκε με ασθενοφόρο στο νοσοκομείο!

Ανταλλαγή πυρών στα Καρέικα, κοντά στο σπίτι του Δημάρχου Δυμαίων Ανδρέα Παναγιωτόπουλου, όταν ο ληστής που εισέβαλε λίγο νωρίτερα στο υποκατάστημα των ΕΛΤΑ στην Κάτω Αχαΐα βρέθηκε αντιμέτωπος με τους αστυνομικούς που τον καταδίωκαν. 


Πληροφορίες αναφέρουν οτι πρώτος σήκωσε το όπλο κατα των αστυνομικών ο ληστής. Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν οτι ο ληστής διακομίστηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο πανεπιστημιακό νοσοκομείο τραυματισμένος στο πόδι. 


Της ανταλλαγής πυρών είχε προηγηθεί καταδίωξη στην ευρύτερη περιοχή. Ο δράστης μετά τη ληστεία στην Κάτω Αχαΐα κατευθύνθηκε προς τη Βάρδα Ηλείας όπου επιχείρησε να εισβάλει στην Αγροτική Τράπεζα. Ατύχησε όμως γιατί την ίδια στιγμή πέρασε από το σημείο περιπολικό της αστυνομίας και αναγκάστηκε να τραπεί σε φυγή και να επιστρέψει στην Αχαΐα.

Ο δράστης λίγο μετά τη 1.30 το μεσημέρι εισέβαλε στο υποκατάστημα των ΕΛ.ΤΑ. της Κάτω Αχαΐας καλυμμένος με ένα… σεντόνι και ένα αποκριάτικο καπέλο. Στάθηκε στην είσοδο του υποκαταστήματος και τρέμοντας προέταξε το όπλο σε έναν πελάτη ζητώντας του χρήματα. Έντρομος ο πελάτης του έδωσε διακόσια ευρώ που είχε στην τσέπη του. Χαρακτηριστικό της ταραχής του ληστή ήταν ότι μάζευε τα χαρτονομίσματα των 20 ευρώ που είχαν πέσει από το θύμα στο πάτωμα. Ο ληστής διέφυγε από το σημείο με μια μοτοσικλέτα την πινακίδα της οποίας είχε επίσης καλύψει με σεντόνι. 


Αξίζει να σημειωθεί πως τα ΕΛΤΑ της Κάτω Αχαΐας είναι η δεύτερη φορά που μπαίνουν στο στόχαστρο ληστών. Το Δεκέμβριο του 2009 ένοπλοι είχαν αποσπάσει 200 χιλιάδες ευρώ τραυματίζοντας μάλιστα ελαφρά δυο πολίτες και έναν αστυνομικό.



Πηγή:TheBest.gr
Share/Bookmark