Παρασκευή 4 Φεβρουαρίου 2011

Με σκάγια για αγριογούρουνο χτυπήθηκε ο 59χρονος στο Αίγιο-Το χτύπημα στο θώρακα ήταν μοιραίο, σύμφωνα με τον ιατροδικαστή!

Η σφαίρα που δέχθηκε στο θώρακα από απόσταση μικρότερη των οκτώ μέτρων φαίνεται ότι ήταν και η μοιραία για τον επιχειρηματία Άγγελο Αγγελόπουλο σύμφωνα με την ιατροδικαστική εξέταση. 


Η νεκροψία – νεκροτομή που έγινε στην ιατροδικαστική υπηρεσία του πανεπιστημιακού νοσοκομείου Ρίου σύμφωνα με πληροφορίες κατέδειξε ότι ο άτυχος 59χρονος δέχθηκε στο θώρακα εννέα σκάγια που προήλθαν από μια βολή κυνηγετικού όπλου το οποίο περιείχε 9βολο πυρομαχικό. 


Αυτού του είδους τα πυρομαχικά χρησιμοποιούνται κυρίως από κυνηγούς αγριόχοιρων. Στον γνωστό επιχειρηματία και καθηγητή μαθηματικών σύμφωνα με πληροφορίες είχε στήσει καρτέρι, λίγο πριν τα μεσάνυχτα, στην είσοδο του σπιτιού του στο Αίγιο ένας άγνωστος μεγαλόσωμος άνδρας που φορούσε κουκούλα.


 Σύμφωνα με τις πληροφορίες του site "filodimos.gr" μία γυναίκα που ήταν αυτόπτης μάρτυρας, τηλεφώνησε στην Ασφάλεια Αιγίου και κατήγγειλε το γεγονός. Στο σημείο έφτασε η αστυνομία και ασθενοφόρο όπου τον μετέφερε στο Νοσοκομείο Αιγίου όπου και διαπιστώθηκε ο θάνατος του. 


Ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες αναφέρουν επίσης πως πιθανότατα τα κίνητρα του δολοφονικού χτυπήματος να είναι οι οικονομικές διαφορές αφού ο Άγγελος Αγγελόπουλος, ήταν ο βασικός μέτοχος της εταιρείας Σύνθεσις ΑΕ, η οποία πριν από αρκετό χρονικό διάστημα είχε κηρύξει πτώχευση, οδηγώντας σε οικονομικό αδιέξοδο δεκάδες πελάτες. Γωγώ Παπαδάκου.


Πηγή:TheBest.gr
Share/Bookmark