Τετάρτη 23 Φεβρουαρίου 2011

Τι θα δούμε στο σημερινό επεισόδιο στα "Ασημένια Φεγγάρια",σήμερα Τετάρτη 23 Φεβρουαρίου 2011;-Δείτε το τώρα σε βίντεο!

Ο Μεχμέτ, δηλώνει ένοχος στο δικαστήριο και αποδέχεται όλες τις κατηγορίες. Με τον τρόπο αυτό γλιτώνουν τη φυλακή όλα τα υπόλοιπα μέλη της οικογένειάς του. 


Η Γκιουμούς αποφασίζει να σώσει τον σύζυγό της. Η προσπάθεια του Ενγκίν να φέρει τον Χινταγέτ στο δικαστήριο αποτυγχάνει. Είναι ο μόνος που θα μπορούσε να αποδείξει την αθωότητα του Μεχμέτ στη δίκη. Ο Χινταγέτ όμως σκοτώνεται, ενώ ο Ενγκίν τραυματίζεται βαριά. 


Η Γκιουμούς δεν εμφανίζεται στη δίκη και όλοι ανησυχούν. Εντωμεταξύ Ονούρ και Μπερκ αφήνονται ελεύθεροι. Μόνο που η επιστροφή του Μεχμέτ στη φυλακή δεν αφήνει κανέναν να χαρεί. Τα νέα που φέρνει η Γκιουμούς ταρακουνούν όλη την οικογένεια.


 Ο Ενγκίν εγχειρίζεται στο νοσοκομείο και η κατάσταση του κρίνεται πολύ σοβαρή. Η Μπαχάρ και ο Γκιοκχάν βρίσκονται στα ίχνη του Ταρίκ, ο οποίος συλλαμβάνεται στο αεροδρόμιο τη στιγμή που προσπαθεί να ξεφύγει. Η χαρά όμως δεν κρατάει πολύ, καθώς ο ίδιος αρνείται τα πάντα και αφήνεται ελεύθερος λόγω ελλιπών στοιχείων.


 Το γεγονός ότι ο Ταρίκ κυκλοφορεί ελεύθερος ενώ ο Μεχμέτ βρίσκεται φυλακισμένος, απογοητεύει την Γκιουμούς. Επιπλέον, η καλή οικονομική κατάσταση του Μεχμέτ επηρεάζει τους υπόλοιπους κρατουμένους, οι οποίοι προσπαθούν να του αποσπάσουν χρήματα. Ο Μεχμέτ Φικρί βρίσκεται στην εντατική και η κατάστασή του επιδεινώνεται. 


Ο Γκιοκχάν και η Μπαχάρ προσπαθούν να εντοπίσουν τον Ταρίκ και να τον αναγκάσουν να ομολογήσει για να σωθεί ο Μεχμέτ. Μπερκ και Γκιοκχάν βρίσκονται μπροστά σε μια κακή έκπληξη.



ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ