Δευτέρα 14 Φεβρουαρίου 2011

Συνεδριάζει αύριο Τρίτη 15 Φεβρουαρίου το νέο Δημοτικό Συμβούλιο της Αιγιάλειας!

dimarxeioΜε εφτά θέματα στην Ημερήσια Διάταξη, θα συνεδριάσει την ερχόμενη Τρίτη 15 Φεβρουαρίου το νέο Δημοτικό Συμβούλιο της Αιγιάλειας, στην αίθουσα του Πολιτιστικού Κέντρου Αιγίου (παλιό νοσοκομείο).
Βασικό θέμα προς συζήτηση είναι η έγκριση σύμβασης μεταξύ Δ.Ε.Υ.Α. και Δήμου Αιγιαλείας για εκκένωση βυτιοφόρων στις εγκαταστάσεις του Βιολογικού Καθαρισμού Αιγίου. Μεταξύ των θεμάτων που θα συζητηθούν είναι ο καθορισμός ανώτατου ύψους προϋπολογισμού εξόδων Δημοτικών και τοπικών Κοινοτήτων Δήμου Αιγιαλείας (άρθρο 86 παρ. 1 Ν. 3852/10), καθορισμός αυτοτελών οικισμών του Δήμου Αιγιαλείας σε επίπεδο Δημοτικής και Τοπικής Κοινότητας στο έγγραφο του Γ. Γραμματέα της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Πελ/ νήσου - Δ. Ελλάδος & Ιονίου, έγκριση πραγματοποίησης και διοργάνωσης καρναβαλικών εκδηλώσεων και του εθίμου της «Καθαράς Δευτέρας» από τον Δήμο Αιγιαλείας.
 Επίσης θα συζητηθεί η κατανομή χρηματικού ποσού στις σχολικές επιτροπές Δήμου Αιγιαλείας, η λύση της ΔΗΚΕΠΟ Αιγίου (άρθρο 262 του Ν. 3463/10), ενώ τέλος θα παρθεί απόφαση για την εκκαθάριση και τον διορισμό εκκαθαριστή της Δημοτικής Επιχεί­ρησης Υδροηλεκτρικού Τσιβλού.