Τετάρτη 5 Ιανουαρίου 2011

Μακρυπούλια- Χατζηγιάννης: Πρωτοχρονιά στο σπίτι της Ζέτας!

Το People αποκαλύπτει πως πέρασαν τα Χριστούγεννα και την Πρωτοχρονιά ο 31χρονος τραγουδιστής και η 32χρονη ηθοποιός. Γιατί δεν αρραβωνιάστηκαν και πότε σκοπέυουν να ανακοινώσουν τη σχέση τους.
«Δεν γίνεται να κάνω δηλώσεις και να προχωρήσω τόσο ώστε να πω ότι θα επισημοποιήσω μια
σχέση, απλά γιατί δεν είμαι μόνος μου. Υπάρχει κι άλλος άνθρωπος που πρέπει να συμφωνεί σε αυτό» δήλωνε χαμογελώντας ο Μιχάλης Χατζηγιάννης στην εκπομπή 60 Λεπτά του κυπριακού καναλιού Σίγμα και στο δημοσιογράφο Χρύσανθο Τσουρούλη την Τετάρτη 29 Δεκεμβρίου του 2010. Και δεν σταμάτησε εκεί, αφού ομολόγησε ότι: «Μέχρι τώρα έγραφα τα καλύτερά μου τραγούδια όταν ήμουν στα πατώματα. Και τώρα, όμως, θα τα γράψω που είμαι στην καλύτερη φάση της ζωής μου».
 Όλες αυτές οι απαντήσεις και τα συναισθήματα που αποφάσισε να...
εξωτερικεύσει έχουν, βέβαια, ως πηγή έμπνευσης και πρωταγωνίστρια τη Ζέτα Μακρυπούλια, που οι δικοί της άνθρωποι λένε ότι «Είναι απίστευτα ερωτευμένη με τον Μιχάλη. Δεν περίμενε ποτέ –ούτε στα όνειρά της– ότι θα ζήσει έναν τόσο μεγάλο έρωτα που θα την απογείωνε».
«Δεν τους αφορούν προς το παρόν οι επισημοποιήσεις και οι δηλώσεις» λέει στενή φίλη της Ζέτας Μακρυπούλια και συμπληρώνει.: «Αυτό που θέλουν είναι να μη διαταράξει κανένας την ευτυχία τους»
Γι’ αυτό και δεν κυκλοφορούν δημόσια. Προτιμούν να περνάνε ο ένας στο σπίτι του άλλου ήρεμες στιγμές, απομονωμένοι από τους υπόλοιπους. Γι’ αυτό και η Ζέτα όταν έφυγε το πρωί της Παρασκευής, την παραμονή των Χριστουγέννων, με προορισμό τη Λευκωσία, δεν το είπε παρά μόνο σε δυο τρεις κολλητούς της ανθρώπους όταν, μάλιστα, είχε ήδη φτάσει στην Κύπρο. Δεν μπορούσε να διανοηθεί ότι δεν θα περνούσε αυτή τη νύχτα μαζί με τον Μιχάλη που βρισκόταν ήδη στην
Κύπρο για μια εμφάνιση, αλλά και για να δει την οικογένειά του.
Το ταξίδι αστραπή της αγαπημένης του, όμως, αποφάσισε να ανταποδώσει ο Μιχάλης Χατζηγιάννης που την Τετάρτη 29 Δεκεμβρίου, λίγες ώρες μετά τη συνέντευξή του στο κανάλι Σίγμα, πέταξε με προορισμό την Αθήνα, αφού ήθελε οπωσδήποτε να τους βρει μαζί ο καινούργιος χρόνος. «Οι δυο τους βρέθηκαν αρχικά μετά την επιστροφή του και κανόνισαν να περάσουν μαζί την παραμονή της Πρωτοχρονιάς. Έτσι, η Ζέτα κανόνισε ένα μικρό πάρτι στο σπίτι της κάτω από την Ακρόπολη.



Πηγή:Yupi.gr
Share/Bookmark