Τρίτη 4 Ιανουαρίου 2011

Πάτρα: Ο Δήμαρχος και οι Αντιδήμαρχοι, ...συνοδηγοί στα απορριμματοφόρα !


Ο Δήμαρχος Πατρέων κ. Γιάννης Δημαράς, οι αντιδήμαρχοι κκ. Λένα Καλεντζώτη, Βίβιαν Σαμούρη, Τάκης Γκίκας, Γιώργος Σιγαλός, Αχιλλέας Γεωργακόπουλος, Δημήτρης Αβράμης, Ανδρέας Φίλιας, Ήρα Κουρή  και Μαρία Ανδρικοπούλου- Ρούβαλη, ο Γενικός Γραμματέας του Δήμου κ. Φώτης Σαραντόπουλος καθώς  και ο Ιδιαίτερος Γραμματέας   Δημάρχου κ. Δημήτρης Σαρδελιάνος, βρέθηκαν στις 10 χθες το βράδυ στην Ξερόλακκα και συνόδευσαν τα απορριμματοφόρα στα νυχτερινά τους δρομολόγια, ως συνοδηγοί, (ένας σε κάθε δρομολόγιο).
Με αυτή τη συμβολική κίνηση ο  Δήμαρχος και οι συνεργάτες του θέλησαν  να καταδείξουν τη σημασία που δίνουν στον τομέα της καθαριότητας τον οποίο θέτουν σε πρώτη προτεραιότητα καθώς και την αποφασιστικότητά τους να ...
δώσουν λύση  στα ζητήματα του κρίσιμου αυτού τομέα για την καθημερινότητα του πολίτη, παρακολουθώντας από κοντά και σε καθημερινή βάση  τα προβλήματα που υπάρχουν και αυτά που ανακύπτουν.
Κατά τη διάρκεια των δρομολογίων οι αντιδήμαρχοι, κατέγραφαν τα προβλήματα που συναντούσαν καθώς και τις παρατηρήσεις τους  για τις βελτιωτικές κινήσεις που πρέπει να γίνουν άμεσα για την όσο το δυνατόν πιο αποτελεσματική αποκομιδή των απορριμμάτων.
Ο Δήμαρχος μάλιστα ζήτησε να υποβληθούν εγγράφως οι παρατηρήσεις τους ώστε να ληφθούν υπόψιν στον γενικότερο σχεδιασμό του Δήμου για την καθαριότητα της πόλης. 

Πηγή:Dete.gr

Share/Bookmark