Παρασκευή 7 Ιανουαρίου 2011

Νικόλ Ρίτσι :Μιλά για τον έγγαμο βίο και τις 30 Chanel τσάντες της!


Σε συνέντευξή της, η νεόνυμφη Νικόλ Ρίτσι μίλησε για το γάμο της με τον Τζόελ Μάντεν αλλά και για το κατά πόσο επιθυμούν να προσθέσουν ακόμη ένα παιδί στην οικογένειά τους.

Ύστερα από τέσσερα χρόνια σχέσης, η 29χρονη Νικόλ Ρίτσι παραδέχτηκε ότι ο έγγαμος βίος έχει τα δικά του «καπρίτσια». «Είναι διαφορετικό, γιατί ξέρω ότι μπορώ να φύγω με περισσότερα», είπε αστειευόμενη. «Εντάξει, έχει περάσει μόλις ένας μήνας, οπότε δεν τον έχω ...
τεστάρει ακόμα».

Σε ερώτηση αν θα ήθελε να επεκτείνει την οικογένειά της -έχει μία κόρη, τη 2χρονη Χάρλοου και ένα γιο, τον ενός έτους Σπάροου- η αμερικανίδα tv star απάντησε: «Νομίζω ότι δεν είναι δίκαιο να ρωτάς μία γυναίκα που γέννησε δύο μωρά μέσα σε δυο χρόνια, αν θα αποκτήσει άλλο ένα. Αυτή τη στιγμή θα έλεγα "όχι". Αλλά ποτέ δεν ξέρεις. Το σίγουρο είναι ότι χρειάζομαι ύπνο, χρειάζομαι λίγο χρόνο».


Σε άλλη της συνέντευξη σχετικά με τη μόδα, η Ρίτσι παραδέχτηκε ότι έχει στην γκαρνταρόμπα της 30 τσάντες Chanel! «Δεν είναι σωστή η ερώτηση! Έχω 30, αλλά έχω κλέψει πολλές από τη μαμά μου!», είπε χαρακτηριστικά.

Πηγή:Yupi.gr

Share/Bookmark