Παρασκευή 3 Σεπτεμβρίου 2010

Πυροβόλησαν τον ιδιοκτήτη γνωστού club της Πάτρας!


Μπροστά στα μάτια δεκάδων θαμώνων ενός από τα πιο γνωστά νυχτερινά μαγαζιά της Πάτρας, ένας άγνωστος πυροβόλησε εν ψυχρώ στα πόδια τον ένα εκ των ιδιοκτητών και εξαφανίστηκε μέσα στον πανικό που προκάλεσε! Οι αστυνομικοί έχουν αποκλείσει την πιθανότητα να κρύβονται κυκλώματα της νύχτας  πίσω από την ανεξήγητη επίθεση.


Ο δράστης, που φορούσε μαύρη φόρμα και στενή μαύρη μπλούζα, πλησίασε το θύμα δίπλα στην είσοδο του παραλιακού μπαρ αδιαφορώντας για την παρουσία δεκάδων κόσμου. Τον ρώτησε αν ήταν ο ...
Κ.Μ. και, μόλις ο 25χρονος απάντησε καταφατικά, τον πυροβόλησε δύο φορές στα πόδια! Οι κρότοι των πυροβολισμών κάλυψαν την μουσική που σταμάτησε αμέσως και εργαζόμενοι βγήκαν έντρομοι στον δρόμο, όπου βρήκαν τον εργοδότη τους αιμόφυρτο στο έδαφος!


Η περιοχή πλημμύρισε από περιπολικά και μοτοσικλετιστές της ομάδας «ΔΙ.ΑΣ.» οι οποίοι άρχισαν να αναζητούν τον μαυροφορεμένο «πιστολέρο», όμως εκείνος είχε εξαφανιστεί, πιθανότατα με κάποιο αυτοκίνητο που τον περίμενε. Ο τραυματίας μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο του Ρίου, όπου νοσηλεύεται εκτός κινδύνου. Ο ίδιος λέει ότι δεν είχε ποτέ εμπλακεί με «νονούς» της νύχτας και οι αστυνομικοί εκτιμούν ότι επιλέχθηκε ως στόχος λόγω της ανερχόμενης επιχειρηματικής δραστηριότητάς του.




http://www.protothema.gr/greece/article/?aid=79557
Share/Bookmark