Παρασκευή 3 Σεπτεμβρίου 2010

Η Κατερίνα Λάσπα βγήκε από το μαιευτήριο! Δείτε τις φωτογραφίες με το μωρό


Τέσσερις μέρες μετά τη γέννηση της πρώτης της κόρης, η Κατερίνα Λάσπα βγήκε από το μαιευτήριο Ιασώ. Φυσικά, στο πλευρό της είχε το σύζυγό της, Νεκτάριο Νικολόπουλο. Οι δυο τους μάλιστα φόρεσαν ίδια μπλουζάκια με τη στάμπα «U3», επηρεασμένοι από την πολυσυζητημένη σημερινή συναυλία των U2 και θέλοντας να δείξουν πως η οικογένειά τους είναι πλέον τριμελής.
Η άφιξη του μωρού -που γεννήθηκε υγιέστατο και ζύγιζε ...
2.700- στο σπίτι του ζευγαριού θα είναι το καλύτερο δώρο της αυριανής πρώτης επετείου του γάμου τους. Η παρουσιάστρια και ο επιχειρηματίας είχαν παντρευτεί πέρσι στη Μύκονο.
Εντυπωσιακό ήταν το γεγονός ότι η Κατερίνα δεν φαίνεται να έχει ούτε ίχνος περιττών κιλών, ενώ τα ρούχα της κάθε άλλο παρά είχαν σκοπό να κρύψουν οποιαδήποτε ατέλεια: «Συνεχίζω να γυμνάζομαι», είχε δηλώσει σε συνέντευξή της στον έβδομο μήνα της εγκυμοσύνης της η παρουσιάστρια, που πριν μπει στο χώρο των media είχε ασχοληθεί με την κολύμβηση σε επίπεδο
πρωταθλητισμού.
Μιλώντας στην κάμερα του Star η Κατερίνα Λάσπα δήλωσε πως η πρώτη κουβέντα που είπε μόλις είδε το παιδί της ήταν: «Εσύ ήσουν τελικά;».


ΔΕΙΤΕ ΤΙΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ





Share/Bookmark