Τρίτη 7 Σεπτεμβρίου 2010

Πολύ Μπλα Μπλα για τον ανασχηματισμό!

Δυσαρέσκεια προκάλεσε το χθεσινοβραδινό έκτακτο δελτίο του Mega σχετικά με τον ανασχηματισμό της κυβέρνησης, το οποίο κράτησε τους τηλεθεατές της "Πάττυ" μέχρι τις 23:00 μπροστά στην οθόνη τους.Η αργεντίνικη μεταγλωττισμένη σειρά ξεκίνησε ένα τέταρτο αργότερα από το συνηθισμένο αφού οι τρέχουσες πολιτικές εξελίξεις ανάγκασαν το κεντρικό δελτίο ειδήσεων να επιμηκύνει τη διάρκεια του.


Δέκα περίπου λεπτά μετά, μαζί με το πρώτο διαφημιστικό διάλειμμα,η σειρά διεκόπη για το έκτακτο δελτίο όπου η Όλγα Τρέμη και οι συνεργάτες της ενημερώνονταν σχετικά με την καινούρια λίστα των ...


υπουργών που από ώρα σε ώρα θα έβγαινε και επίσημα στη δημοσιότητα.Και μολονότι αυτό δεν διήρκησε πάνω από τρία λεπτά,χωρίς να υπάρχει λόγος,το κανάλι κράτησε με επιμονή το δελτίο στον αέρα πάνω από μισή ώρα αδιαφορώντας για το τηλεοπτικό κοινό που περίμενε, παρόλο που δεν υπήρχε καμία νέα πληροφορία μέχρι την άφιξη της κυρίας Κατσέλη που χρονολογούταν γύρω στις 23:30. Παράλληλα τα υπόλοιπα κανάλια πρόβαλαν κανονικά το πρόγραμμα τους, με ολιγόλεπτες μόνο διακοπές, αλλά και συνδέσεις.Εντέλει η προβολή της σειράς συνεχίστηκε μετά τις 22:15 για να ολοκληρωθεί στις 23:00. Ο ανασχηματισμός ανακοινώθηκε μετά το τέλος και πριν την επανάληψη του 50-50.Αυτό που έχει μεγάλο ενδιαφέρον τώρα είναι η αποψινή τηλεθέαση της εν λόγω σειράς,η οποία λόγω της πολύωρης διακοπής της είναι πιθανόν να έχασε τηλεθεατές,που θα έφυγαν απέναντι.


Το Μega είναι ένα κανάλι που χρόνια τώρα έχει δείξει πως είναι κοντά στα γεγονότα και ενημερώνει άμεσα τους τηλεθεατές,όμως καλό είναι να γίνεται στο απαραίτητο πλαίσιο, για να φαίνεται ξεκάθαρα ότι εκτιμά και το υπόλοιπο φάσμα του κοινού για το οποίο έχει φτιάξει το πολυσυλλεκτικό πρόγραμμα του.






http://tvnea.blogspot.com/#ixzz0ynpUmWtq 

Share/Bookmark