Παρασκευή 17 Σεπτεμβρίου 2010

Άφησαν το γάμο και πήγαν για... "ξύλο": Έδειραν το γαμπρό για έναν καλεσμένο!


Σκηνές απείρου κάλλους διαδραματίστηκαν πριν από λίγες μέρες στην Πάτρα όταν ο άνδρας ενός μελλόνυμφου ζευγαριού ήρθε στα "χέρια" με το σόι της νύφης και τους παράτησε στα… κρύα του λουτρού!
Η απίστευτη ιστορία που έχει συγκλονίσει τους κατοίκους της Αχαΐας έλαβε χώρα την περασμένη Δευτέρα, πέντε μόλις ημέρες πριν το ερωτευμένο ζευγάρι ενωθεί με τα ιερά δεσμά του γάμου.


Ο γαμπρός, ο οποίος διατηρεί εμπορικό κατάστημα στην περιοχή, είχε διαφωνήσει με τα πεθερικά του ως προς την πρόσκληση ενός συγκεκριμένου καλεσμένου
(Αυτό τουλάχιστον ειπώθηκε ως... δικαιολογία για τα όσα συνέβησαν).
Πεθερός και κουνιάδος πήγαν με άγριες διαθέσεις στο κατάστημα του γαμπρού και προσπάθησαν να τον πείσουν να αλλάξει γνώμη.
Όταν είδαν ότι δεν τα κατάφερναν με τα λόγια, τότε άρχισαν να τον…
"ξυλοφορτώνουν"!


Ο δύσμοιρος άνδρας θέλησε τότε να βρει συμπαραστάτη στην παρηγοριά της μέλλουσας συζύγου και για αυτόν ακριβώς το λόγο της τηλεφώνησε λίγο μετά την επίθεση που είχε δεχτεί.
Όπως καταλαβαίνετε το αίμα νερό δε γίνεται, με αποτέλεσμα η νύφη να πάρει το μέρος της οικογένειας της και ο γαμπρός απελπισμένος πια… να έχει ως μονόδρομο την αστυνομία.
Έτσι, πήγε στο νοσοκομείο του Ρίου, πήρε χαρτί για όλα τα χτυπήματα που είχε δεχθεί και κατευθύνθηκε στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής του, όπου και υπέβαλε μηνύσεις για σωματικές βλάβες τόσο στον πεθερό όσο και στον κουνιάδο του!


Μετά και από αυτό, όπως ήταν φυσικό, ο γάμος αναβλήθηκε, οι καλεσμένοι έμειναν με τα δώρα ανά χείρας, ο γαμπρός βολεύτηκε με συντροφιά του μώλωπες του ενώ η νύφη επανήλθε στο… ράφι!



http://www.stifora.gr/article.php?id=31950
Share/Bookmark