Τετάρτη 29 Σεπτεμβρίου 2010

Δημήτρης Τριανταφυλλόπουλος:«Καταπέλτης» στο τηλεοπτικό ντιμπέϊτ… «κομμένος» προκλητικά στο «Ράδιο Αίγιο» !


«Πρωτοφανή για τα τοπικά προεκλογικά δεδομένα», θεωρεί ο Δημοτικός Συνδυασμός «Αιγιάλεια – Νέα Εποχή» του Δημήτρη Τριανταφυλλόπουλου, τη μη πρόσκλησή του στην πρώτη ραδιοφωνική αντιπαράθεση των υποψηφίων δημάρχων της Αιγιάλειας, στο «Ράδιο Αίγιο»  κι ενώ εδώ και μέρες έχουν καλεστεί όλοι οι υπόλοιποι  συνυποψήφιοί του, για την σημερινή αναμέτρηση.
Όπως αναφέρεται σε λιτή, πλην όμως σαφή ως προς το περιεχόμενο της διαμαρτυρία της, ανακοίνωση της παράταξης:
 «Ποτέ μέχρι σήμερα, τοπικό ΜΜΕ, ασχέτως της ατομικής διαφημιστικής  στρατηγικής καθ’ εκάστου υποψηφίου δημάρχου προεκλογικά, δεν αποτόλμησε να ....
φιμώσει έναν εξ’ όλων αυτών, σε κοινές  τους εμφανίσεις. Η σημερινή, μη πρόσκληση  και απάλειψη του Δημήτρη Τριανταφυλλόπουλου από το ραδιοφωνικό ντιμπέϊτ  στο «Ράδιο Αίγιο», ξεπερνά κάθε όριο δεοντολογίας και αντικειμενικής ενημέρωσης. Οι εμπνευστές αυτής της ενέργειας μάλλον μπέρδεψαν τις προσωπικές τους απόψεις για τα πρόσωπα των υποψηφίων με το έργο που επιτελούν. Ιδιαίτερα δε ,σε ένα ντιμπέϊτ με θέμα «Τα προγράμματα των υποψηφίων» και  την στιγμή που μόνο ο συνδυασμός μας και ο Δημ. Τριανταφυλλόπουλος  έχει ανακοινώσει αναλυτικά μέρος του (Ασφάλεια Πολίτη-Νεολαία-Παιδεία- Πολιτιστικά- Καλλιτεχνικά-ΜΜΕ- Αθλητισμού) είναι διπλά προκλητικό!
Καλούμε τους έτερους υποψηφίους  δημάρχους – αν πράγματι πιστεύουν στην ήπια και καθαρή προεκλογική περίοδο -  να καταγγείλουν διά της μη παρουσίας τους, την φίμωση του επικεφαλής μας,  σε ένδειξη αμοιβαίας προεκλογικής εκτίμησης και προστασίας της ελεύθερη φωνής των εμπλεκομένων με τα κοινά και μέσω αυτών των χιλιάδων πολιτών. Οι ακροατές θα πρέπει κατά συνέπεια να γνωρίζουν, πως η απουσία του κ. Τριανταφυλλόπουλου δεν προέρχεται από προσωπική του αδυναμία έκφρασης προεκλογικού προγραμματικού λόγου, κατανοώντας την επιχείρηση απόκρυψης των θέσεων του συνδυασμού και αρνητικής επιρροής της κοινής γνώμης. Το όλο γεγονός μας λυπεί αφάνταστα, δεν μας ξαφνιάσει αφού ουδέποτε φιλοξενήθηκε η φωνή μας στο εν λόγω ΜΜΕ και οι υπεύθυνοι αυτού – προφανώς για λόγους προσωπικούς- είναι υπόλογοι στην κοινωνία, παρά την μεγάλη πορεία τους στα ηλεκτρονικά μέσα.     
        
Αυστηρός αλλά και ευθύς στην τηλεόραση…

Αντιθέτως,  με σαφή μηνύματα προς τους πολίτες, για την διεκδίκηση του δημαρχιακού θώκου στο νέο Δήμο Αιγιάλειας, εμφανίστηκε ο Υποψήφιος Δήμαρχος Δημήτρης Τριανταφυλλόπουλος, στο πρώτο τηλεοπτικό ντιμπέϊτ, στο οποίο και ξεχώρισε από την μετρημένη παρουσία του, τις ξεκάθαρες απόψεις του και την επιθετική στάση προς συνυποψηφίους του, όπου βέβαια διέκρινε εμπάθεια, κακία, ανούσιο και παραπλανητικό λόγο.
Ο Επικεφαλής του Συνδυασμού «Αιγιάλεια – Νέα Εποχή», υπογράμμισε εξ αρχής πως, «για να μπορεί κανείς να ζητάει να γίνει Δήμαρχος σε μία τόσο μεγάλη περιοχή, θα πρέπει να την ξέρει, να γνωρίζει τους πολίτες, τα «θέλω» τους και τις νοοτροπίες του» καταδεικνύοντας το γεγονός πως κανείς από τους άλλους δεν έχει πλήρη εικόνα της Αιγιάλειας. Επιπλέον, επιτέθηκε στον Δημ. Καλογερόπουλο που μίλησε για «οικονομική κρίση η οποία απασχολεί περισσότερο τους πολίτες αυτήν την περίοδο», λέγοντας του πως «τόσο ο ίδιος όσο και συντριπτική πλειοψηφία των υποψηφίων και υποστηρικτών είναι ΠΑΣΟΚ και κατά συνέπεια η ψήφισή τους σημαίνει, σ’ αυτήν τη φάση, στήριξη του μνημονίου και των ανεξέλεγκτων μέτρων της κυβέρνησης που μαστίζουν και εξαθλιώνουν τους πολίτες». 
Ο Δημήτρης Τριανταφυλλόπουλος στηλίτευσε το «κρυφτούλι» όλων των υποψηφίων πίσω από την ταμπέλα των «ανεξάρτητων», λέγοντας πως «δεν είναι μεμπτό να στηρίζεται κάποιος από κόμμα, όπως ο ίδιος από τη ΝΔ, κακό είναι να αναθεματίζουν κάποιοι αυτά επειδή δεν μπόρεσαν να επιτύχουν την στήριξη τους» υπονοώντας τους Γρηγόρη Τριανταφυλλόπουλο και Σταύρο Λυριντζή από το χώρο της ΝΔ,  χαρακτηρίζοντας τον πρώτο «εμπαθή και λασπολόγο ως προς το πρόσωπό του», καλώντας τους δε «αν έχουν πρόβλημα να παραπονεθούν στη Ρηγίλλης αν κι από κει έχουν προ πολλού απορριφθεί».
Αποκαλυπτικός ήταν και στις αναφορές του προς τους κ. κ. Στάθη Θεοδωρακόπουλο και Δημήτρη Καλογερόπουλο, όταν στον μεν πρώτο καταλόγισε «συνοθήλευμα προσώπων που άφησαν πίσω το Αίγιο, διαφωνούντες επί τόσα χρόνια μεταξύ τους και τώρα βλέπουν την καρέκλα της εξουσίας για χατίρι ενός Βουλευτή του ΠΑΣΟΚ», στο δε δεύτερο «ότι παίζει κρυφτούλι πίσω από το ΠΑΣΟΚ, όντας ευνοημένος απ’ αυτό και μεγαλοστέλεχος αυτού, παρασύροντας μαζί του – ως δήθεν αυτοδιοικητικός , στελέχη της ΝΔ τα οποία και χρησιμοποίει προεκλογικά ως φθηνή βιτρίνα».
Τέλος πήρε ευθεία θέση κατά του ΧΥΤΑ «Παπανικολού» και κατά της περαιτέρω επιβάρυνσης του ΧΥΤΑ «Αιγείρας», κατηγορώντας τον κ. Καλογερόπουλο για «μυστικοπάθεια, υπεκφυγές και διγλωσσία», ενώ ως προ τα χρέη των δήμων ξεκαθάρισε ότι  «ο ίδιος δεν θα παραλάβει το νέο δήμο, ως δήμαρχος, αν δεν προηγηθεί διαχειριστικός έλεγχος».

Share/Bookmark