Πέμπτη 16 Σεπτεμβρίου 2010

Εύη Δρούτσα :"Η Βάσια Λόη πλήρωνε από την τσέπη της άτομα που ήθελε να έχει στην εκπομπή"!

Στην εκπομπή της Ελεονώρας Μελέτη, "Πρωινή Μελέτη", εμφανίστηκε η στιχουργός Εύη Δρούτσα, μιλώντας για τη Βάσια Λόη, την ελληνική τηλεόραση και τις κόντρες μεταξύ παρουσιαστών.

Με αφορμή την ανακοίνωση της αποχώρησης της Βάσιας Λόη από τον τηλεοπτικό σταθμό Alter, η Εύη Δρούτσα μίλησε για τη συνεργασία της με την παρουσιάστρια δηλώνοντας ότι "η Βάσια δεν κάνει πισωγυρίσματα στην καριέρα της".

Μετά την αποχώρηση της Φαίης Σκορδά από το κανάλι, όλα έδειχναν ότι το «Πολύ Μπλα Μπλα» ανήκε στη Βάσια. 
"Πέρσι, πήγαμε πολύ καλά, παρότι βρισκόμασταν απέναντι από την Τατιάνα, η οποία έκανε ...
υψηλά νούμερα. Στην τηλεόραση, παίζει ρόλο η ψυχολογία του ατόμου. Όταν σου λένε "πήγαινε και κάνε την περσινή σου εκπομπή", σε υποβαθμίζουν τηλεοπτικά".

Αξίζει να σημειωθεί ότι το συμβόλαιο της Βάσιας Λόη με το κανάλι ήταν 2+1 χρόνων, για καθημερινή 3ωρη εκπομπή. Ωστόσο, φήμες ήθελαν τη Σταματίνα Τσιμτσιλή να αναλαμβάνει τη μεσημεριανή ζώνη. Στην ερώτηση της Ελεονώρας, αν οι λόγοι της μη επιλογής της Βάσιας ήταν οικονομικοί, η Εύη Δρούτσα απάντησε:
 "Η Βάσια δεν είναι άνθρωπος της ύλης, είναι της αγάπης. Πολλές φορές πλήρωνε από την τσέπη της ανθρώπους που ήθελε να έχει στην εκπομπή, και αναφέρομαι στους στιλίστες. Όπως η Ελλάδα σκοτώνει τα παιδιά της, έτσι και η τηλεόραση".

Από την πλευρά της, η Ελεονώρα σημείωσε ότι ούτε η ίδια θα δεχόταν τέτοια έκπτωση στην τηλεοπτική της καριέρα, αναφέροντας πως η Βάσια έχει «στήσει» τη ζώνη του Σαββατοκύριακου στο Alter κι έχει δουλέψει αξιοπρεπέστατα στη μεσημεριανή ζώνη. Όσο για τον αν η Σταματίνα επελέγη από την ίδια τη Φαίη Σκορδά επειδή είναι κολλητές, η Εύη Δρούτσα αναρωτήθηκε:
 "Πιστεύετε πραγματικά πως η Φαίη έχει τόσο μεγάλη δύναμη μέσα στο κανάλι, ώστε να παίρνει αποφάσεις σαν αρχιμανδρίτης";



http://www.yupi.gr/gossip/c21329/Basia_Loh.html
Share/Bookmark