Πέμπτη 2 Σεπτεμβρίου 2010

Απάτησε ο Άστον Κούτσερ την Ντέμι Μουρ; Τι απαντάει ο ίδιος;


"Μόλις πέντε χρόνια μετά το γάμο τους, η σχέση τους κινδυνεύει να διαλυθεί" αναφέρει το δημοσίευμα του αμερικανικού tabloid εντύπου "Star", σε ένα άρθρο που τιτλοφορείται "Ο Άστον Κούτσερ πιάστηκε να απατά την Ντέμι Μουρ!".

Το δημοσίευμα αναφέρει πως θαμώνας του Madeo restaurant στο Λος Άντζελες είδε τον 32χρονο ηθοποιό να φιλιέται στις τουαλέτες του ιταλικού εστιατορίου με μια νεαρή κοπέλα: "Ο Άστον είχε "κολλήσει" αυτό το πανέμορφο κορίτσι κυριολεκτικά στον τοίχο και φιλιόντουσαν με πάθος. Με σόκαρε που τον είδα έτσι, με μια κοπέλα, που προφανώς ...
δεν ήταν η Ντέμι", αναφέρει ο υποτιθέμενος αυτόπτης μάρτυρας.

Η αντίδραση του ηθοποιού ήταν άμεση, αφού ο εκπρόσωπος Τύπου του διέψευσε κατηγορηματικά το δημοσίευμα, ενώ ο ίδιος ο Κούτσερ έγραψε στο Twitter του: "Νομίζω πως το γεγονός ότι το "Star" έγραψε ότι απατάω τη σύζυγό μου αποτελεί συκοφαντική δυσφήμιση. Ελπίζω να συμφωνεί και ο δικηγόρος μου με αυτό", υπονοώντας ότι πρόκειται να κινηθεί νομικά εναντίον του εντύπου. Και λίγο αργότερα, πρόσθεσε: "Προς περιοδικό "Star": Δεν μπορείτε να κρύβεστε πίσω από την "ελευθερία του Τύπου", όταν γράφετε επινοημένες ιστορίες".

Στο πλευρό του, ο Κούτσερ έχει και την Ντέμι Μουρ, η οποία σχολίασε την τελευταία του φράση γράφοντας: "Έχεις απόλυτο δίκιο, αγάπη μου", ενώ τόνισε πως "δεν υπάρχει καμία αμφιβολία" πως το δημοσίευμα είναι αναληθές.



http://www.yupi.gr/gossip/c20957/Άston_Koytser.html
Share/Bookmark