Πέμπτη 16 Σεπτεμβρίου 2010

Η ολέθρια σχέση παρουσιαστή με γνωστό μακιγιέρ!


Τον απόλυτο έρωτα στο πλευρό γνωστού μακιγιέρ ζει ο πασίγνωστος παρουσιαστής.
Παρά το έντονο πάθος του όμως δε μπορεί να αποβάλλει τη συνήθεια του να ξενοκοιτάει, με αποτέλεσμα το ζευγάρι να έρχεται καθημερινά σε συνεχείς προστριβές.
Πρόσφατα μάλιστα οι δυο άντρες διαπληκτίστηκαν έντονα δημοσίως όταν ο μακιγιέρ διαπίστωσε πως ο αγαπημένος  του παρενοχλεί τον κολλητό του.


Το επεισόδιο διαδραματίστηκε σε καφέ της παραλιακής  όταν οι δυο ερωτευμένοι συναντήθηκαν με τον αδερφικό φίλο του ενός.
Αφού και οι τρεις συνομίλησαν αρκετή ώρα, ο παρουσιαστής έμεινε για λίγο μόνος με τον άλλο άντρα. Μη χάνοντας την ευκαιρία άρχισε να τον ...
φλερτάρει και σύμφωνα με τους αυτόπτες μάρτυρες δεν αρκέστηκε μόνο σ’ αυτό. Γεγονός που έκανε το νεαρό να αντιδράσει αλλά και να διαμαρτυρηθεί στον κολλητό του  για τον άτακτο σύντροφο του.
Έτσι ξεκίνησε ένας τρικούβερτος καβγάς με το μακιγιέρ να πετάει στον παρουσιαστή ακόμα και τα κλειδιά του σπιτιού του.
Αυτό πάντως που ξάφνιασε τους παραβρισκόμενους ήταν η αντίδραση του  παρουσιαστή ο οποίος άρχισε να κλαίει και να εκλιπαρεί τον καλό του να τον συγχωρήσει, δηλώνοντας ασθενής με τη σάρκα.


Αν κι εκείνη τη στιγμή ο μακιγιερ έδειξε ανένδοτος, όσοι τους είδαν την επόμενη μέρα, κατάλαβαν πως αυτός ο έρωτας είναι τόσο δυνατός που δε μπορεί να τον διαλύσει ούτε η μανία του παρουσιαστή για διαφορετικούς ερωτικούς συντρόφους.



http://www.stifora.gr/article.php?id=31967
Share/Bookmark