Παρασκευή 3 Σεπτεμβρίου 2010

Τριανταφυλλόπουλος:"Μπερδεμένες οι άλλες υποψηφιότητες…και οι πολίτες δεν εξαπατώνται με πρόσκαιρες φιλίες και ονόματα βιτρίνας"


Κάθετος υπέρ της άποψης ότι σ’ ένα νέο μεγάλο δήμο οι χιλιάδες πολίτες, παρακολουθούν με δυσπιστία τα τεκταινόμενα προς τις εκλογές του “Καλλικράτη” και δεν έχουν ανάγκη από ξαφνικές συμπεριφορές προσώπων, ανεξήγητες κινήσεις εμπλεκόμενων και αβέβαιο μελλοντικό αποτέλεσμα” εμφανίστηκε ο Υποψήφιος Δήμαρχος Αιγιάλειας Δημήτρης Τριανταφυλλόπουλος, που μίλησε στην Κρατική Ραδιοφωνία, κάτι που επαναλαμβάνει και σε άλλες συνεντεύξεις του οι οποίες θα δημοσιευθούν τις επόμενες ημέρες στον Τύπο της Αχαΐας.


Ο επικεφαλής του Συνδυασμού «Αιγιάλεια – Νέα Εποχή» προκλήθηκε να σχολιάσει τις υπόλοιπες υποψηφιότητες, ιδιαιτέρως αυτές των κ. κ. Δημήτρη Καλογερόπουλου και Στάθη Θεοδωρακόπουλου, λέγοντας εξαρχής «ότι η ...
συμμετοχή τους είναι μεν ξεκάθαρη ως προς τα πρόσωπά τους, αλλά μπερδεμένες καταστάσεις κάτω από αυτούς».


Για τον νυν Δήμαρχο Συμπολιτείας Δημήτρη Καλογερόπουλο επέμεινε με έμφαση ότι «κρύβεται πίσω από τη μάσκα του αυτοδιοικητικού και δήθεν ανεξάρτητου, ενώ είναι προβεβλημένο και ευνοημένο πρόσωπο του ΠΑΣΟΚ, χωρίς αυτό να είναι μεμπτό, χρησιμοποιώντας ως φθηνή βιτρίνα πρόσωπα της ΝΔ, προκειμένου να εμφανιστεί πολυσυλλεκτικός και ακομμάτιστος”. Επιπροσθέτως σημείωσε πως «τέτοιες προσμίξεις δεν λειτουργούν μετεκλογικά, αφού οι αρχές, οι ιδέες και οι απόψεις τους δεν είναι δυνατόν να συνυπάρξουν σε πολλά θέματα”. 


Στο πολιτικό σκέλος ο κ. Τριανταφυλλόπουλος υπογράμμισε «ότι ο κ. Καλογερόπουλος διακατέχεται από το σύνδρομο της Συμπολιτείας και πίστεψε ότι μπορεί να μετατρέψει την Αιγιάλεια σε πεδίο δράσης του 70% όπως εκεί, υποτιμώντας ένα Αίγιο των χιλιάδων κατοίκων αλλά και τους μικρότερους δήμους που συνενώνονται και η υπόσταση των οποίων θα πρέπει να είναι πάντα σεβαστή κι όχι ότι διοικούνται από τον Δήμαρχο ενός μικρότερου – σήμερα- δήμου». Ξεκαθάρισε τέλος ότι δεν είναι εμπαθής με τον κ. Καλογερόπουλο απλά «διαφωνεί με την νοοτροπία της βιτρίνας, του προβεβλημένου δήθεν καλού δημάρχου άνευ πραγματικής ουσίας και του αρχικού του στυλ, ότι θα σαρώσει τους πάντες».


Για τον Στάθη Θεοδωρακόπουλο, εμφανίστηκε πιο λιγομίλητος, αρκούμενος να πει - προσωπικά γι’ αυτόν – ότι «έκανε ένα ακόμα λάθος στην πολυετή πορεία του, διασπώντας το χώρο της ΝΔ για χάρη του τοπικού ΠΑΣΟΚ κι ενός βουλευτή που δεν κατέβηκε για δήμαρχος και έπρεπε κάποιον να βρουν για δόλωμα». Ο Δημήτρης Τριανταφυλλόπουλος τόνισε με απόλυτο τρόπο ότι «όποιος ενδιαφέρεται πραγματικά για ένα δήμο δεν περιμένει να τον καλέσουν άλλοι να μπει μπροστά»., βέβαιος ότι το σχήμα δεν μπορεί να πείσει πως μετά από είκοσι χρόνια ενώ διαφωνούσαν σε πολιτικές και αποφάσεις ξαφνικά τα βρήκαν. «Αύριο στο δήμο αυτοί θα σφαγούν για τα πόστα που ήδη έχουν μοιράσει και για την ασυνεννοησία τους επί των έργων» κατέληξε, προσθέτοντας με δεικτικό τρόπο υπό τη μορφή ερωτήσεως. «Μα ο δικός μας Στάθη υποψήφιος του ΠΑΣΟΚ ;».


Τέλος για τον Υποψήφιο του ΚΚΕ Τάκη Παπακωνσταντινόπουλο είπε τον σέβεται, τον θεωρεί αξιόλογο και ευχήθηκε να είναι στο επόμενο δημοτικό συμβούλιο «ως δείγμα σταθερότητας λόγου, αταλάντευτης πολιτικής πορείας, ήθους και αξιοσύνης».

Share/Bookmark