Τρίτη 7 Σεπτεμβρίου 2010

Οι Αντιδήμαρχοι Αιγείρας Νικολάου-Διαμαντόπουλος υποψήφιοι με τον Δημήτρη Τριανταφυλλόπουλο!

Από τον Δημοτικό Συνδυασμό "Αιγιάλεια – Νέα Εποχή" δόθηκαν στη δημοσιότητα δύο ακόμα στηρίξεις και υποψηφιότητες με την παράταξη, αυτή τη φορά από τον Δήμο Αιγείρας. Ειδικότερα αφορά στους δύο εν ενεργεία Αντιδημάρχους, Φάνη Νικολάου και Σωτήρη Διαμαντόπουλο.


Ο Φάνης Νικολάου είναι ελεύθερος επαγγελματίας με μακρά συμμετοχή και θητεία στην τοπική αυτοδιοίκηση, μεταξύ αυτών και τρίμηνη θητεία ως Δήμαρχος (λόγω αργίας του δημάρχου το 2005). Είναι συνεχώς Αντιδήμαρχος Αιγείρας από το 2005 έως και σήμερα (πλην του 2007) καθώς  και Αναπληρωτής Δημάρχου. Δημοτικός σύμβουλος εκλέγεται διαρκώς από το 1999 έως και το 2006 και νωρίτερα Κοινοτικός σύμβουλος από το ...


1986 έως το 1994 . Στην κοινωνική του δράση συμπεριλαμβάνονται διοικητικές  συμμετοχές σε πολιτιστικούς και αθλητικούς συλλόγους της περιοχής από το 1976 καθώς και θητεία Αντιπροέδρου και Γραμματέα στην Φιλαρμονική Αιγείρας.
Στην δήλωση στήριξής του στον Δημήτρη Τριανταφυλλόπουλο αναφέρει: 
"Ο κ. Τριανταφυλλόπουλος διακρίνεται για το ήθος και την εντιμότητά του. Είναι ένας νέος και ακούραστος πολιτικός κι έχει πολλά να επενδύσει στην Τοπική Αυτοδιοίκηση. Είναι ο μόνος που μπορεί ν’ ανταπεξέλθει στις δυσκολίες του νέου διευρυμένου Δήμου Αιγιάλειας".

…ΚΑΙ ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΤΟΜΕΑ «ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ» ΤΟΥ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΥ


Ο Σωτήρης Διαμαντόπουλος είναι 43 ετών , ελεύθερος επαγγελματίας με πλούσια δράση στον αθλητικό χώρο, τόσο διοικητικά σε ποδοσφαιρικά σωματεία, όσο και σ’ επίπεδο υποδομών. Είναι αντιδήμαρχος από το 2009 και με αυτή την αρμοδιότητα, έχει στο ενεργητικό σημαντικές διοργανώσεις (beach soccer, Παλαίμαχοι κ.α.).Πρόεδρος  του Ποδοσφαιρικού Σωματείου «Θύελλα Αιγείρας» επί 11 χρόνια, βραβευμένος από την ΕΠΣ Αχαΐας για τις ακαδημίες ποδοσφαίρου καθώς και από την Πανελλήνια Ένωση Beach Soccer.Δεν είναι τυχαίο πως «χρεώνεται» την κατασκευή του Δημοτικού Σταδίου Αιγείρας αφού συνέβαλε καθοριστικά -κατά δήλωση δημάρχου- στο μεγαλύτερο μέρος της  σημαντικής αυτής αθλητικής υποδομής .
Στην δήλωση στήριξης αναφέρει: 
"Είμαι σίγουρος για την ικανότητα του Δημήτρη να διοικήσει ισόρροπα το νέο δήμο. Η Ανατολική Αιγιάλεια πιστεύει στο ενδιαφέρον του για την περιοχή. Όλοι εμείς μαζί του θα κάνουμε έργο και θα υλοποιήσουμε όσα πούμε".
Με απόφαση του υποψήφιου δημάρχου οι κ. κ. Νικολάου και Διαμαντόπουλος θα είναι υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι στο κεντρικό ψηφοδέλτιο της Αιγείρας, ενώ ο Σωτήρης Διαμαντόπουλος αναλαμβάνει και Υπεύθυνος του Τομέα "Αθλητισμού" του συνδυασμού με αντικείμενο του σχετικού προγραμματικού άξονα, ενώ γίνεται πράξη η χρήση υποψηφίων εκτός Αιγίου σε κομβικές θέσεις, αποκεντρωμένα και ισοδύναμα.    

Share/Bookmark