Σάββατο 4 Σεπτεμβρίου 2010

Ήχοι από την Κόλαση στην Ανταρκτική από Ρωσική αποστολή-Δείτε το βίντεο!


Το ακόλουθο άρθρο δημοσιεύθηκε στην σεβαστή εφημερίδα της Φινλανδίας "Ammenusastia"> 
"Ως κομμουνιστής δεν πιστεύω στον ουρανό ή τη Βίβλο, αλλά ως επιστήμονας πιστεύω τώρα στην κόλαση," είπε ο Δρ Azzacove.


"Είναι περιττό να πω ότι νιωθουμε συγκλονισμένοι που έχει γίνει μια τέτοια ανακάλυψη. Γνωρίζουμε όμως αυτό που είδαμε και ξέρουμε τι ακούσαμε. 
Και είμαστε απόλυτα πεπεισμένοι ότι είμαστε διάτρητοι από τις πύλες της κόλασης!"


Ο Δρ Azzacove συνέχισε, "...
το τρυπάνι άρχισε ξαφνικά να περιστρέφεται άγρια,αναφέροντας ότι είχαμε φθάσει σε ένα μεγάλο κενό στα έγκατα της γής ή σπήλαιο. Αισθητήρες θερμοκρασίας έδειξαν μια δραματική αύξηση της θερμότητας με 2.000 βαθμούς Φαρενάιτ. "
"Αμέσως κατεβάσαμε ένα μικρόφωνο, που αποσκοπεί στην ανίχνευση των ήχων των κινήσεων πλάκας κάτω από τον άξονα. Αντί όμως των κινήσεων πλάκας ακούσαμε μια ανθρώπινη φωνή να φωνάζει από πόνο! Αρχικά σκεφτήκαμε ότι ήταν ο ήχος που προέρχεται από τον εξοπλισμό μας.
αλλά όταν κάναμε προσαρμογές στον ήχο,οι χειρότερες υποψίες μας επιβεβαιώθηκαν. Οι κραυγές δεν ήταν ενός ανθρώπου , ήταν οι κραυγές εκατομμυρίων ανθρώπων!
"Οι ίδιες εγγραφές, μεταδόθηκαν στο BBC στο ΛΟΝΔΙΝΟ, και υπάρχουν  διατηρημένα σε κασέτες ήχου που μπορούν εύκολα να αγοραστούν από κάθε Ισλαμικό AUDIO κατάστημα στο κόλπο.
Το δεύτερο βίντεο είναι η Ταινία baron's blood' και υποτίθεται ότι είναι η πηγή των παράξενων ήχων απο όπου και γέμισε μετά το internet και όχι επιστήμονες απο την Σιβηρία.Τι είναι αλήθεια, τι ψέματα το αφήνω στην κρίση σας.


ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΒΙΝΤΕΟ








http://hellasxg.blogspot.com/2010/09/hxoi.html

Share/Bookmark