Τετάρτη 29 Σεπτεμβρίου 2010

Επανεμφάνιση Φιντέλ Κάστρο με δημόσια ομιλία με αφορμή τη εκδήλωση που για τα 50χρονα της δημιουργίας των Επιτροπών υποστήριξης της Επανάστασης-Δείτε το βίντεο!


Ο Φιντέλ Κάστρο έκανε χθές Τρίτη τη μεγαλύτερη σε διάρκεια ομιλία του αφότου η ασθένεια του τον ανάγκασε να παραδώσει την εξουσία πριν από τέσσερα χρόνια, αλλά απέφυγε οποιαδήποτε αναφορά στις μεγάλες οικονομικές αλλαγές της χώρας που συντελείται αυτο το καιρό υπό την ηγεσία του αδελφού του, Ραούλ.
Η ομιλία του ενώπιον δεκάδων χιλιάδων σηματοδότησε την 50ή επέτειο από την ίδρυση των Επιτροπών υποστήριξης της Επανάστασης.
Όπως συνηθίζει τον τελευταίο καιρό, ο 84χρονος Fidel δεν ...

έκανε καμία αναφορά στο σύγχρονο τρόπο ζωής στη Κούβα , όπως η πρόσφατη απόφαση της κυβέρνησης να απολύσει μισό εκατομμύριο εργαζομένους .
Επίσης, ο Κάστρο δεν είπε τίποτα για την υγεία του ή για τα μελλοντικά του σχέδια. Αν και δεν είναι πλέον ηγέτης της Κούβας, παραμένει επικεφαλής του Κομμουνιστικού Κόμματος. Αντ 'αυτού πέρασε ένα μεγάλο μέρος του πρώτου μέρους της ομιλίας του παραθέτοντας τις δικές του παλιές ομιλίες  και να αστειευτεί για την ηλικία του.


ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ


Share/Bookmark